Kattourakoitsija – Oletko joskus tarvinnut apua?

Luulen, että meistä on kaikki tarvinnut joskus apua. Miltä sinusta on tuntunut, kun apu on tullut paikalle? Luulen, että olet ollut helpottunut ja huojentunut.   Kattourakoitsijana autat monia katon kunnon varmistamisessa   On paljon ammatteja ja toimialoja, jotka palvelevat meitä, eli tarjoavat apua. Apua pyydetään paikalle, kun on ongelma. Kattoremonttien osalta apua ei usein osata […]

Luulen, että meistä on kaikki tarvinnut joskus apua. Miltä sinusta on tuntunut, kun apu on tullut paikalle? Luulen, että olet ollut helpottunut ja huojentunut.

 

Kattourakoitsijana autat monia katon kunnon varmistamisessa

 

On paljon ammatteja ja toimialoja, jotka palvelevat meitä, eli tarjoavat apua. Apua pyydetään paikalle, kun on ongelma. Kattoremonttien osalta apua ei usein osata pyytää ajoissa ja tilanne ehtii mennä melko pahalle mallille.

Kattoremonttia pohtivat ovat tehneet pikaisia paikkauksia tai katon kuntoa ei ole edes ajateltu. Kattourakoitsijana kuitenkin tiedät, että Suomen vaihteleva ilmasto kuluttaa talon tärkeää suojaa, eli kattoa.

 

Oletko tullut paikalle, kun katto jo vuotaa?

 

Katossa on jokin ongelma. Oletko katon korjaajana tullut ajatelleeksi, miten tärkeää työtä teet ja mitä tapahtuu, jos katonkorjaaja ei olisi eikä apua olisi saatavilla silloin, kun tuuli ja vesi pääsee sisälle ja pahimmassa tapauksessa homehduttaa koko talon. Kosteus- ja lahovauriot ovat varmasti kattourakoitsijoille tuttuja.

 

Miten voit vakuuttaa kattoremontin tarpeen?

 

Se ei olekaan aina helppoa. Me Kotoprossa tarjoamme apua alasi haasteisiin. Helpotamme arkeasi dokumentoinnin saralla. Puhut tekstin, kuvaat työn jäljen ja jaat dokumentit vaivattomasti. Asiakas ei aina ole perehtynyt kattoalan asiantuntija, mutta Kotoprolla otettuja kuvia on helpompi ymmärtää.  Apu Kotoprosta on saatavilla, kun katontekijä miettii, miten saan yritykseni läpinäkyvämmäksi ja sitä kautta menestymään.

 

 

Maisa Suomala

Myyntipäällikkö, kiinteistöliiketoiminta

+358 40 028 1824

Kokeile Kotopron käyttöä 14 päivää ilmaiseksi

Rottien torjuntaa taloyhtiössä – apuna rotanloukut ja Kotopro

Tehopuhdistus Vesa Toiviainen Oy hyödyntää Kotoprota työssään nerokkaalla tavalla, rottien torjunnan dokumentoinnissa.

Lue lisää
Mikko Hilden dokumentoi kohteet Kotoprolla

Digitaalinen tiedonkeruu ja dokumentointi tukee ja tehostaa kiinteistönvälitystä

Digitaalinen dokumentointi- ja tiedonkeruualusta on osoittautunut tehokkaaksi keinoksi ehkäistä vuokraustoiminnassa syntyviä mahdollisia epäselvyyksiä sekä kehittää kiinteistönvälityspalvelua. Digitaalisuuden avulla voidaan nyt turvata vuokralaisten ja vuokranantajien oikeuksia,...

Lue lisää
Kotopro ja Visma Tampuuri yhteistyöhön

Kaksi johtavaa rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritystä yhteistyöhön

Kotopro ja Visma Tampuuri rakentavat kumppanuutensa myötä kiinteistöalalle läpinäkyvämpää toimintatapaa ja tehostavat kiinteistöalan ammattilaisten arkea. Integraation myötä rakennukseen liittyvät dokumentit ja tiedot ovat aina saatavilla,...

Lue lisää