Kasvavan PK-yrityksen tarina – Haasteet otetaan vastaan!

Virallisesti vuonna 2010 alkoi Kotopron kasvutarina. Kasvussa ei olla menty raha edellä, vaan tilanteet ovat edenneet innostuneen työn tuloksina. Kasvutarinaan on mahtunut valtavasti opittavaa sekä uusien ihmisten kohtaamista. Yrittäjä-perhe on joutunut elämään säästäen, mutta toisaalta hitaasti kypsynyt liiketoiminta on opettanut kärsivällisyyttä. Nyt on kulunut yhdeksän vuotta ja Kotopro saa asiakkailtaan pääsääntöisesti hyvää palautetta. Tuote puhuu […]

Virallisesti vuonna 2010 alkoi Kotopron kasvutarina. Kasvussa ei olla menty raha edellä, vaan tilanteet ovat edenneet innostuneen työn tuloksina. Kasvutarinaan on mahtunut valtavasti opittavaa sekä uusien ihmisten kohtaamista. Yrittäjä-perhe on joutunut elämään säästäen, mutta toisaalta hitaasti kypsynyt liiketoiminta on opettanut kärsivällisyyttä. Nyt on kulunut yhdeksän vuotta ja Kotopro saa asiakkailtaan pääsääntöisesti hyvää palautetta. Tuote puhuu puolestaan ja sanaa on levitetty puskaradion avuin. Toisaalta myyntityötä ei pidä väheksyä. Se on lisännyt tietoisuutta palveluista erilaisilla sektoreilla.

Yhteistyöllä enemmän!

Yrityksenä Kotopro on kovaa vauhtia kasvamassa. Kasvu on tuonut uusia mahdollisuuksia eri toimialoille levittäytymiseen sekä henkilöstön palkkaukseen. Kotoprossa ei haluta haudata inhimillisyyttä, avoimuutta eikä rohkeutta kasvun alle. Arvopohjan tulee olla vahva myös jatkossa. Työntekijöille annetaan mahdollisuus erilaisille toimintatavoille. Toiminta ei perustu strukturoituun toimintamalliin, vaan uskallukseen. Arvot edellä etenemisen lisäksi yhteinen suunta on kuitenkin pidettävä mielessä.

Asiakkaiden innostuminen Kotoprosta on ollut insporoivaa. Näkymättömistä unelmista on lähdetty tekemään todellista liiketoimintaa. “We can do” -asenne näkyy ja saa näkyä yrityksen toiminnassa. BNI-yhteistyön kautta on ollut mahdollisuus luoda kontakteja ja auttaa muiden kasvussa. Yhteistyön hedelmä on näkynyt myös liiketoiminnan taloudellisena kehityksenä. Ajatuksena onkin kohtaamisten osalta se, että yksikään ihmiskontakti ei ole turha. Yhteistyön avulla voidaan päätyä molemminpuoliseen menestykseen. Paljon puhutut “win-win”- tilanteet ovat oikeasti mahdollisia.

Miksi jättää tarttumatta mahdollisuuksiin?

Työelämässä ei ole vääriä kohtaamisia ihmisten kanssa. Jokainen tapaaminen on vähintään mahdollisuus oppia jotakin uutta. Raha ei ole kaiken toiminnan keskeinen tavoite, vaikka se tärkeä toiminnan aikaansaaja onkin. Usko omaan tekemiseen ja tuotteeseen on tärkeämpää. Tekemisen tulee myös olla ajoittain hauskaa eikä pelkkää turhauttavaa puurtamista. Kotoprolla halutaan säilyttää ajatus, että töihin on kiva tulla.

Kotopron toimistolle saa tulla käymään!

Kotopro on kasvanut yhteistyöhalun ja asiakkaiden tarpeen johdosta. Ajan saatossa Kotopron oveen ollaan koputeltu niin asiakkaiden kuin mahdollisten työntekijöiden toimesta. Oveen saa jatkossakin koputella ja kaikki otetaan inhimillisen avoimella otteella vastaan. Ainutlaatuista elämää ei saa nimittäin ottaa itsestäänselvyytenä. Kotopro pyrkii jatkossakin vastaa tarpeisiin loistavalla ammattitaidolla.

 

Maisa Suomala

Kiinteistöliiketoiminnan myyntipäällikkö

Kotopro Oy

maisa.suomala@kotopro.fi

+358 40 028 1824

Customer Success Specialist (Kotopro)

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme nyt innostavaa tuoteasiantuntijaa vastaamaan Kotopro-dokumentointihallinnan ratkaisun asiakkaiden sujuvasta arjesta ja vahvistamaan kasvavaa joukkoamme! Olemme osa kotimaista...

Lue lisää
Kotopro uutiset 12/2022

Kotopro uutiset 12/2022: asiakastoiveita, lahjakortteja ja uusia ominaisuuksia

Lue asiakaskyselyn 2022 erinomaisista tuloksista, käyttöliittymän uusista ominaisuuksista ja poimi vinkit Kotopron tehokkaampaan käyttöön!

Lue lisää

Kotopro uutiset 10/2022

Uudistamme jälleen Kotoprota toteuttamalla paljon kysyttyjä ominaisuuksia sekä isomman käyttöliittymän uudistuksen.

Lue lisää