Kasvavan PK-yrityksen tarina – Haasteet otetaan vastaan!

Virallisesti vuonna 2010 alkoi Kotopron kasvutarina. Kasvussa ei olla menty raha edellä, vaan tilanteet ovat edenneet innostuneen työn tuloksina. Kasvutarinaan on mahtunut valtavasti opittavaa sekä uusien ihmisten kohtaamista. Yrittäjä-perhe on joutunut elämään säästäen, mutta toisaalta hitaasti kypsynyt liiketoiminta on opettanut kärsivällisyyttä. Nyt on kulunut yhdeksän vuotta ja Kotopro saa asiakkailtaan pääsääntöisesti hyvää palautetta. Tuote puhuu […]

Virallisesti vuonna 2010 alkoi Kotopron kasvutarina. Kasvussa ei olla menty raha edellä, vaan tilanteet ovat edenneet innostuneen työn tuloksina. Kasvutarinaan on mahtunut valtavasti opittavaa sekä uusien ihmisten kohtaamista. Yrittäjä-perhe on joutunut elämään säästäen, mutta toisaalta hitaasti kypsynyt liiketoiminta on opettanut kärsivällisyyttä. Nyt on kulunut yhdeksän vuotta ja Kotopro saa asiakkailtaan pääsääntöisesti hyvää palautetta. Tuote puhuu puolestaan ja sanaa on levitetty puskaradion avuin. Toisaalta myyntityötä ei pidä väheksyä. Se on lisännyt tietoisuutta palveluista erilaisilla sektoreilla.

Yhteistyöllä enemmän!

Yrityksenä Kotopro on kovaa vauhtia kasvamassa. Kasvu on tuonut uusia mahdollisuuksia eri toimialoille levittäytymiseen sekä henkilöstön palkkaukseen. Kotoprossa ei haluta haudata inhimillisyyttä, avoimuutta eikä rohkeutta kasvun alle. Arvopohjan tulee olla vahva myös jatkossa. Työntekijöille annetaan mahdollisuus erilaisille toimintatavoille. Toiminta ei perustu strukturoituun toimintamalliin, vaan uskallukseen. Arvot edellä etenemisen lisäksi yhteinen suunta on kuitenkin pidettävä mielessä.

Asiakkaiden innostuminen Kotoprosta on ollut insporoivaa. Näkymättömistä unelmista on lähdetty tekemään todellista liiketoimintaa. “We can do” -asenne näkyy ja saa näkyä yrityksen toiminnassa. BNI-yhteistyön kautta on ollut mahdollisuus luoda kontakteja ja auttaa muiden kasvussa. Yhteistyön hedelmä on näkynyt myös liiketoiminnan taloudellisena kehityksenä. Ajatuksena onkin kohtaamisten osalta se, että yksikään ihmiskontakti ei ole turha. Yhteistyön avulla voidaan päätyä molemminpuoliseen menestykseen. Paljon puhutut “win-win”- tilanteet ovat oikeasti mahdollisia.

Miksi jättää tarttumatta mahdollisuuksiin?

Työelämässä ei ole vääriä kohtaamisia ihmisten kanssa. Jokainen tapaaminen on vähintään mahdollisuus oppia jotakin uutta. Raha ei ole kaiken toiminnan keskeinen tavoite, vaikka se tärkeä toiminnan aikaansaaja onkin. Usko omaan tekemiseen ja tuotteeseen on tärkeämpää. Tekemisen tulee myös olla ajoittain hauskaa eikä pelkkää turhauttavaa puurtamista. Kotoprolla halutaan säilyttää ajatus, että töihin on kiva tulla.

Kotopron toimistolle saa tulla käymään!

Kotopro on kasvanut yhteistyöhalun ja asiakkaiden tarpeen johdosta. Ajan saatossa Kotopron oveen ollaan koputeltu niin asiakkaiden kuin mahdollisten työntekijöiden toimesta. Oveen saa jatkossakin koputella ja kaikki otetaan inhimillisen avoimella otteella vastaan. Ainutlaatuista elämää ei saa nimittäin ottaa itsestäänselvyytenä. Kotopro pyrkii jatkossakin vastaa tarpeisiin loistavalla ammattitaidolla.

 

Maisa Suomala

Kiinteistöliiketoiminnan myyntipäällikkö

Kotopro Oy

maisa.suomala@kotopro.fi

+358 40 028 1824

Rekry: Senior Software Developer

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme joukkoomme uusia vastuunkantajia. Kotopro on osa kotimaista Admicom -konsernia.

Lue lisää

Kotopro osaksi Admicomia – yrityskauppa avaa uusia mahdollisuuksia tuotekehitykseen ja kansainvälistymiseen

Admicom Oyj ostaa dokumentinhallinnan ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneen Kotopro Oy:n koko osakekannan. Kotopro Oy:n liiketoiminta ja palvelut jatkuvat kaupan myötä ennallaan. Järjestelyn kokonaisarvo on 15,3 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Kotopro uudistuu täysin – uusi käyttöliittymä ja nettisivut julkaistu! 

Täysin uudistunut Kotopro on nyt julkaistu! Sekä käyttöliittymä että ulkoasu on rakennettu uudestaan kevään aikana.

Lue lisää