Junior Customer Success Specialist (Kotopro)

Sinustako Junior Customer Success Specialist vahvistamaan osaavaa Customer Success -tiimiämme?

📍Helsinki

Oletko urasi alussa oleva tai jo aiempaa kokemusta kartuttanut asiakaspalvelun taitaja? Haluatko tulla mukaan luomaan mahtavaa asiakaskokemusta, kehittää asiakaspalvelutaitojasi osaavassa tiimissä ja työskennellä menestyvässä yrityksessä? Etsimme nyt Junior Customer Success Specialistia vahvistamaan osaavaa Customer Success -tiimiämme dokumentointiratkaisu Kotopron pariin!

Kotopro on pilvipalvelu, joka auttaa päivittäin tuhansia rakennusalan ammattilaisia tallentamaan ja jakamaan työnsä tuloksia. Admicomin ohjelmistoperheeseen kuuluvaan Kotopron kehitystä ohjaavat helppokäyttöisyys, näyttävyys, toimivuus, suorituskyky ja tietoturvallisuus. Sovelluksen käyttäjämäärien kasvu ja uudistettu käyttöliittymä luovat mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä.

Mitä Junior Customer Success Specialist tekee?

Junior Customer Success Specialistina toimit Kotopron asiakastuessa ja pääset ratkomaan asiakkaiden ohjelmiston käyttöön liittyviä kysymyksiä. Toimit nykyisten asiakkaiden tukena tarjoamalla asiakastukea niin puhelimitse kuin verkossa (sähköposti, chat). Lisäksi vastuullasi on palvella erityisesti pieniä asiakkuuksia.

Asiakastuen lisäksi työtehtäviisi kuuluu myös proaktiivista asiakaspalvelua – osa työviikosta kuluu asiakkaiden kontaktointiin ja asiakastyytyväisyyden ylläpitämiseen. Tiimin vastuulla on myös muita yhteisiä tehtäviä, jotka tukevat loistavaa asiakaskokemusta, asiakastyytyväisyyttä ja ohjelmiston helppoa käyttöönottoa. Näitä voivat olla esimerkiksi video-ohjeiden teko, kirjallisten ohjeiden päivittäminen sekä asiakastyytyväisyyskyselyt.

Pienessä neljähenkisessä tiimissä töitä tehdään yhdessä ja autamme myös toisiamme. Tehtäväkenttä on siis monipuolinen ja kokemuksen karttuessa pääset myös kouluttamaan uusia käyttäjiä ohjelmiston käyttöön.

Toivomme sinulta

  • Positiivista, asiakaslähtöistä asennetta
  • Aiempi asiakaspalvelukokemus (B2B/B2C) on eduksi
  • Tietoteknistä osaamista
  • Ongelmanratkaisutaitoja
  • Kiinnostusta ja ymmärrystä IT-alasta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista niin suullisesti kuin kirjallisestikin, ruotsin kielitaito on plussaa
  • Kykyä organisoida omia työtehtäviä ja itseohjautuvuutta

Olet oikea henkilö tehtävään, jos viihdyt asiakasrajapinnassa ja nautit erilaisten asiakkaiden kohtaamisista. Tehtävään haetaan asiakaspalvelualtista henkilöä, jolla on perustason tietotekniset taidot. Voit olla työurasi alussa tai jo aiempaa kokemusta kartuttanut ammattilainen. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi työsuhteen alussa. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi datanomi, merkonomi tai tradenomi (kaupallinen tai IT-puoli).

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa ja luotettavassa yrityksessä. Pääset työskentelemään tärkeässä roolissa asiakasrajapinnassa rakennus- ja kiinteistöalan asiakkaiden kanssa. Saat kollegoiksi ja arjen tueksi neljähenkisen Customer Success-tiimin, joiden kanssa innostutaan ja onnistutaan yhdessä. Kompaktin kokoinen ja joustava tiimi sekä jatkuvasti kehittyvä yritys takaavat myös sen, että pääset täysillä hyödyntämään vahvuuksiasi. Tarjoamme mahdollisuuksia myös kasvuun ja kehittymiseen.

Saat käyttöösi Epassin liikunta- ja kulttuuriedun ja pääset mukaan henkilöstörahastopohjaiseen palkitsemisjärjestelmään. Viimeisimmän henkilöstökyselyn mukaan meillä viihdytään, Kotopron työntekijäkokemus on erinomainen – eNPS 85! Erityisen tyytyväisiä kyselyssä oltiin mm. työnantajan joustavuuteen ja mahdollisuuteen vaikuttaa yrityksen kasvutavoitteisiin. 

Oletko se sinä? Hae jo tänään tai viimeistään 16.10.2023 alla olevan linkin kautta. Työsuhde on vakituinen kokopäivätyö. Lähtöpalkka tehtävässä on 2400-2700 €/kk. Käytössämme on joustava hybridityö työn tekemiseen ja tapaamme tiimin kesken kasvokkain lähes viikoittainen. Lisätietoja tehtävästä ja Kotopron Customer success -tiimistä antaa tuleva esihenkilösi Piia Blomberg sähköpostitse piia.blomberg@admicom.fi, puhelimitse 040 199 39 49 tai vaikka LinkedInin kautta. Puhelimitse tavoitat Piian parhaiten tiistaisin klo 13-15. Haastattelut pidetään alustavasti viikoilla 42-44.  

Kotopro uutiset 9/2023: Uuden käyttöliittymän toiminnallisuudet ja tulevat päivitykset

Uusia toiminnallisuuksia uudessa käyttöliittymässä! 

Lue lisää

Kotopro uutiset 5/2023: Uudistunut pohjakuvatyökalu on nyt käytettävissä!

Uudistunut pohjakuvatyökalu on käytettävissä uudessa käyttöliittymässä, ja järjestämme nyt sen käyttöön liittyvän webinaarin.

Lue lisää

Kotopro uutiset 4/2023: Uuteen käyttöliittymään siirtyminen kannattaa nyt!

Kotopron käyttöliittymäuudistus on hyvässä vauhdissa ja järjestämme nyt uuteen käyttöliittymään liittyvän webinaarin.

Lue lisää