Maaliskuun uutisia ja uudet ominaisuudet

Helmikuussa kehitystiimimme vahvistui, saimme verkkokaupan käyttöön ja uusia ominaisuuksia Kotoprohon!

Alkuvuosi mennä hurahti kiireisenä mutta palkitsevana. Jälkeenpäin katsottuna alkuvuoden aikana Kotoprossa tapahtui paljon asioita. Saimme uusia vahvistuksia tiimiimme niin myyntiin kuin kehityspuolellekin. 

Varsinkin tuotekehityksen puolella miehitys on vahvistunut kovasti viime kuukausina. Viime vuoden lopullahan Ville Kaksonen aloitti meillä teknologiajohtajana. Nyt tiimiämme saapui vahvistamaan Joona Tuominen Full Stack Developerin rooliin. Lisäksi jo alkuvuodesta myyntijohtajana ja suurasiakkuuksista vastaavana henkilönä meillä aloitti Teemu Toivonen. 

Kotopro Saksan toiminnat on nyt käynnistetty. Kotopron Saksan valloitus alkaa paikallisin voimin vahvistettuna ja toiminnan vetämisestä Saksassa vastaa Hans-Friedebert Stötzer.

Uusia ominaisuuksia:

Superkansiopohjien tekemiseen on lisätty mahdollisuus tehdä useampia alikansiotasoja. Näin kansiot ovat helpompi laittaa järjestykseen vaikkapa työmaittain ja huoneistoittain.

Kuvassa esimerkki.

Uusi kansiorakenne antaa mahdollisuuden entistä kätevämpään kansiohierarkian luomiseen. Uusi malli helpottaa siis sekä monimutkaisempien kokonaisuuksien luontia että valtuutusten hallintaa. 

Kotopro -verkkokauppa on auki

Lisäksi Kotopro -verkkokauppa on nyt avattu! Kotopron tilaaminen onnistuu jatkossa helposti ja nopeasti nettisivuiltamme. Tilauksen yhteydessä on mahdollista ottaa käyttöön toimialakohtaisia raporttipohjia ja kokonaisia dokumentistokokonaisuuksia (kuten vaikkapa LVI-urakka), joilla ohjelman käytössä pääsee suoraan asiaan, eli kentälle käyttämään valmiita raporttipohjia dokumentointiin. 

Kotopron ja asiakkaiden kehitystiimi aloitti toimintansa

Olemme perustaneet kehitystiimin kartoittamaan nykyisiä kehityskohteita ohjelman tulevaisuuden kehittämisen tueksi. Kehitystiimissä asiakkaat pääsevät kertomaan ajatuksiaan ja kokemuksiaan ohjelman käytöstä muutaman kerran vuodessa. Saadun palautteen pohjalta tulevia kehityskohteita priorisoidaan, jotta tärkeimmät ja halutuimmat uudet ominaisuudet ja korjaukset saadaan jonon kärkeen. Ensimmäinen kehitystiimin tapaaminen järjestettiin helmikuun alussa ja sen pohjalta päätetyt ominaisuudet löytyvät alta. Aikataulu on vielä alustava, tiedotamme uusista ominaisuuksista heti, kun ne ovat saatavilla. 

Uudet ominaisuudet tulossa seuraavaksi

  • Merkintöjen tekeminen pohjakuviin (suunniteltu aikataulu ominaisuuden valmistumiselle on Q2/2021 aikana)
  • Hakujen koosteiden kehitys (työn alle maaliskuussa, arviolta Q2 aikana ensimmäiset versiot tuotantoon)
  • Katseluoikeudella lisätylle käyttäjälle voidaan antaa allekirjoitusoikeus (suunniteltu aikataulu valmistumiselle ennen heinäkuuta)

Puhuimme myös edellisessä asiakaskirjeessämme pdf-tulosteiden tekstinkäsittelyn parantamisesta. Tämän kehitys viivästyy vielä tovin, teemme heti tiedotteen, kun ominaisuus saadaan julkaistua. 

Saamme viikoittain paljon kehitysideoita teiltä, hyvät asiakkaamme. Suuri kiitos jokaisesta kehitysideasta!

Jos sinulla on ehdotus Kotopron kehitystiimille voit jättää sen Kotoprossa olevan kysymysmerkkipainikkeen kautta. Priorisoimme seuraavia kehityskohteita saamamme palautteen perusteella. 

Kokeile Kotopron käyttöä 7 päivää veloituksetta

Junior Customer Success Specialist (Kotopro)

Sinustako Junior Customer Success Specialist vahvistamaan osaavaa Customer Success -tiimiämme?

Lue lisää

Kotopro uutiset 9/2023: Uuden käyttöliittymän toiminnallisuudet ja tulevat päivitykset

Uusia toiminnallisuuksia uudessa käyttöliittymässä! 

Lue lisää

Kotopro uutiset 5/2023: Uudistunut pohjakuvatyökalu on nyt käytettävissä!

Uudistunut pohjakuvatyökalu on käytettävissä uudessa käyttöliittymässä, ja järjestämme nyt sen käyttöön liittyvän webinaarin.

Lue lisää