Maaliskuun uutisia ja uudet ominaisuudet

Helmikuussa kehitystiimimme vahvistui, saimme verkkokaupan käyttöön ja uusia ominaisuuksia Kotoprohon!

Alkuvuosi mennä hurahti kiireisenä mutta palkitsevana. Jälkeenpäin katsottuna alkuvuoden aikana Kotoprossa tapahtui paljon asioita. Saimme uusia vahvistuksia tiimiimme niin myyntiin kuin kehityspuolellekin. 

Varsinkin tuotekehityksen puolella miehitys on vahvistunut kovasti viime kuukausina. Viime vuoden lopullahan Ville Kaksonen aloitti meillä teknologiajohtajana. Nyt tiimiämme saapui vahvistamaan Joona Tuominen Full Stack Developerin rooliin. Lisäksi jo alkuvuodesta myyntijohtajana ja suurasiakkuuksista vastaavana henkilönä meillä aloitti Teemu Toivonen. 

Kotopro Saksan toiminnat on nyt käynnistetty. Kotopron Saksan valloitus alkaa paikallisin voimin vahvistettuna ja toiminnan vetämisestä Saksassa vastaa Hans-Friedebert Stötzer.

Uusia ominaisuuksia:

Superkansiopohjien tekemiseen on lisätty mahdollisuus tehdä useampia alikansiotasoja. Näin kansiot ovat helpompi laittaa järjestykseen vaikkapa työmaittain ja huoneistoittain.

Kuvassa esimerkki.

Uusi kansiorakenne antaa mahdollisuuden entistä kätevämpään kansiohierarkian luomiseen. Uusi malli helpottaa siis sekä monimutkaisempien kokonaisuuksien luontia että valtuutusten hallintaa. 

Kotopro -verkkokauppa on auki

Lisäksi Kotopro -verkkokauppa on nyt avattu! Kotopron tilaaminen onnistuu jatkossa helposti ja nopeasti nettisivuiltamme. Tilauksen yhteydessä on mahdollista ottaa käyttöön toimialakohtaisia raporttipohjia ja kokonaisia dokumentistokokonaisuuksia (kuten vaikkapa LVI-urakka), joilla ohjelman käytössä pääsee suoraan asiaan, eli kentälle käyttämään valmiita raporttipohjia dokumentointiin. 

Kotopron ja asiakkaiden kehitystiimi aloitti toimintansa

Olemme perustaneet kehitystiimin kartoittamaan nykyisiä kehityskohteita ohjelman tulevaisuuden kehittämisen tueksi. Kehitystiimissä asiakkaat pääsevät kertomaan ajatuksiaan ja kokemuksiaan ohjelman käytöstä muutaman kerran vuodessa. Saadun palautteen pohjalta tulevia kehityskohteita priorisoidaan, jotta tärkeimmät ja halutuimmat uudet ominaisuudet ja korjaukset saadaan jonon kärkeen. Ensimmäinen kehitystiimin tapaaminen järjestettiin helmikuun alussa ja sen pohjalta päätetyt ominaisuudet löytyvät alta. Aikataulu on vielä alustava, tiedotamme uusista ominaisuuksista heti, kun ne ovat saatavilla. 

Uudet ominaisuudet tulossa seuraavaksi

  • Merkintöjen tekeminen pohjakuviin (suunniteltu aikataulu ominaisuuden valmistumiselle on Q2/2021 aikana)
  • Hakujen koosteiden kehitys (työn alle maaliskuussa, arviolta Q2 aikana ensimmäiset versiot tuotantoon)
  • Katseluoikeudella lisätylle käyttäjälle voidaan antaa allekirjoitusoikeus (suunniteltu aikataulu valmistumiselle ennen heinäkuuta)

Puhuimme myös edellisessä asiakaskirjeessämme pdf-tulosteiden tekstinkäsittelyn parantamisesta. Tämän kehitys viivästyy vielä tovin, teemme heti tiedotteen, kun ominaisuus saadaan julkaistua. 

Saamme viikoittain paljon kehitysideoita teiltä, hyvät asiakkaamme. Suuri kiitos jokaisesta kehitysideasta!

Jos sinulla on ehdotus Kotopron kehitystiimille voit jättää sen Kotoprossa olevan kysymysmerkkipainikkeen kautta. Priorisoimme seuraavia kehityskohteita saamamme palautteen perusteella. 

Kokeile Kotopron käyttöä 7 päivää veloituksetta

Customer Success Specialist (Kotopro)

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme nyt innostavaa tuoteasiantuntijaa vastaamaan Kotopro-dokumentointihallinnan ratkaisun asiakkaiden sujuvasta arjesta ja vahvistamaan kasvavaa joukkoamme! Olemme osa kotimaista...

Lue lisää
Kotopro uutiset 12/2022

Kotopro uutiset 12/2022: asiakastoiveita, lahjakortteja ja uusia ominaisuuksia

Lue asiakaskyselyn 2022 erinomaisista tuloksista, käyttöliittymän uusista ominaisuuksista ja poimi vinkit Kotopron tehokkaampaan käyttöön!

Lue lisää

Kotopro uutiset 10/2022

Uudistamme jälleen Kotoprota toteuttamalla paljon kysyttyjä ominaisuuksia sekä isomman käyttöliittymän uudistuksen.

Lue lisää