Etsimme osaavaan joukkoomme tuotekehityspäällikköä

Kotopro tuotekehityspäällikkö
Haluatko kehittää kanssamme rakennusalan tuottavuutta ja toimintatapoja?  Kotopro Oy on vuonna 2011 perustettu suomalainen modernia dokumentointiratkaisua tarjoava yritys. Tänä päivänä noin 50 000 käyttäjää ovat luoneet jo 1 000 000 digitaalista asiakirjaa. Kotopro-ohjelmisto on yhteisöllinen pilvipalvelu, joka auttaa päivittäin tuhansia ammattilaisia tallentamaan ja jakamaan työnsä tuloksia. Asiakkaamme ovat pääosin rakennusalan yrityksiä. Rakennamme ohjelmistotuotetta, joka ilahduttaa […]

Haluatko kehittää kanssamme rakennusalan tuottavuutta ja toimintatapoja? 

Kotopro Oy on vuonna 2011 perustettu suomalainen modernia dokumentointiratkaisua tarjoava yritys. Tänä päivänä noin 50 000 käyttäjää ovat luoneet jo 1 000 000 digitaalista asiakirjaa.

Kotopro-ohjelmisto on yhteisöllinen pilvipalvelu, joka auttaa päivittäin tuhansia ammattilaisia tallentamaan ja jakamaan työnsä tuloksia. Asiakkaamme ovat pääosin rakennusalan yrityksiä. Rakennamme ohjelmistotuotetta, joka ilahduttaa ja tehostaa toimintaa joka päivä. Tietoturva, toimivuus, suorituskyky ja helppokäyttöisyys ovat arvoja, jotka ohjaavat tuotteemme kehitystä.

Kotopro on kaikilla laitteilla toimiva selainsovellus. Sovelluksen backend on toteutettu PHP 7:llä ja frontend ES6+-JavaScriptillä ja Reactilla. Käytössämme on AWS-pilviympäristö.

 

Etsimme nyt kokenutta tuotekehityspäällikköä joukkoomme, jotta voimme nostaa Kotopron jälleen seuraavalle tasolle! 

Tuotekehityspäällikkönä

  • toimit tuotekehitystiimin vetäjänä
  • vastaat tuotteen road mapin kehittämisestä ja toteuttamisesta 
  • olet halukas toimimaan myös asiakasrajapinnassa tuotekehitykseen liittyen
  • pystyt toimimaan tarvittaessa myös ohjelmistokehitystehtävissä
  • toimit yhtiön johtoryhmän jäsenenä

Odotamme sinulta

  • kykyä johtaa ohjelmistotuotteen kehittämistä
  • ymmärrystä ohjelmistotuoteliiketoiminnasta
  • teknistä kompetenssia
  • rakennusalan tunteminen on eduksi, mutta ei välttämätöntä

 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kansainvälistyvässä yrityksessä rakennusalan johtamisjärjestelmän kehitystehtävissä. Lisäksi ympärilläsi on innostava ja aina eteenpäin pyrkivä tiimi. 

 

Meille on tärkeää, että haluat kasvaa yrityksen mukana ja innostut työmme merkityksestä. Haluat olla osa asiakasyritystemme toiminnan kokonaisvaltaista laadun parantamista ja prosessien tehostamista. 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen vastauksesi sähköpostilla 1.11. mennessä. Haluamme kuulla koulutuksestasi, kokemuksestasi, käyttämistäsi teknologioista ja vastuualueistasi eri projekteissa sekä palkkatoiveesi. Liitä mukaan myös CV. 

Lähetä hakemuksesi ja kysy tarvittaessa lisätietoja:

Samuli Suomala, toimitusjohtaja, 0400 518 501 samuli.suomala@kotopro.fi

Customer Success Specialist (Kotopro)

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme nyt innostavaa tuoteasiantuntijaa vastaamaan Kotopro-dokumentointihallinnan ratkaisun asiakkaiden sujuvasta arjesta ja vahvistamaan kasvavaa joukkoamme! Olemme osa kotimaista...

Lue lisää
Kotopro uutiset 12/2022

Kotopro uutiset 12/2022: asiakastoiveita, lahjakortteja ja uusia ominaisuuksia

Lue asiakaskyselyn 2022 erinomaisista tuloksista, käyttöliittymän uusista ominaisuuksista ja poimi vinkit Kotopron tehokkaampaan käyttöön!

Lue lisää

Kotopro uutiset 10/2022

Uudistamme jälleen Kotoprota toteuttamalla paljon kysyttyjä ominaisuuksia sekä isomman käyttöliittymän uudistuksen.

Lue lisää