Dokumentointityökalu joka on helppo kuin WhatsApp – Saat valmista PDF:ää

Uusien työkalujen opettelu on yleensä hidasta ja kankeaa tai sitten suorastaan tuskaista. Käyttöönotto voi olla parhaimmillaankin hermot tuhoavaa. Järjestelmien uusimisessa vaihtoehtoina yleensä on ostaa olemassa oleva paketti ja sopeuttaa oma työ sopimaan sen ympärille, tai rakentaa kallis oma järjestelmä tukemaan olemassa olevia prosesseja. Näin lopputuloksesta ei ole mitään takuuta. Vuosi oli 2007 ja paikka Suomen […]

Uusien työkalujen opettelu on yleensä hidasta ja kankeaa tai sitten suorastaan tuskaista. Käyttöönotto voi olla parhaimmillaankin hermot tuhoavaa. Järjestelmien uusimisessa vaihtoehtoina yleensä on ostaa olemassa oleva paketti ja sopeuttaa oma työ sopimaan sen ympärille, tai rakentaa kallis oma järjestelmä tukemaan olemassa olevia prosesseja. Näin lopputuloksesta ei ole mitään takuuta.

Vuosi oli 2007 ja paikka Suomen Vantaa. Omaan käyttöön rakennusvalvonnan tarpeisiin kehitetyssä sovelluksessamme oltiin ensimäistä kertaa saatu upotettua valokuva suoraan dokumenttiin sen aikaisella Nokian puhelimella.

 

Vanha ja virttynyt sanonta tietää kertoa, että hiljaa hyvä tulee

 

Tämän jälkeen Kotoprota on kehitetty yli ajan käytettävyys edellä. Alusta asti kehitystä ohjaavana tekijänä on ollut käytön helppous. Tätä on motivoinut tarve tehdä käytön kynnys mahdollisimman matalaksi jokaiselle aliurakoitsijalle ja työntekijälle joka työmaalla töihin osallistuu. Oma tarve oli jo alussa tehdä sovellus, jonka avulla dokumentointi sujuu jouhevasti työn lomassa eikä ole kenellekään liian haastavaa.

Pitkän kehityksen tuloksena meillä on nyt ohjelmisto, jonka opettelu ja käyttäminen on helppoa. Aliurakoitsijat ja työntekijät saat mukaan sähköpostiosoitteella ja muutamalla napinpainalluksella. Kyseessä on ns. minuutin homma. Dokumenttien muokkaaminen ja luominen omaan tarpeeseen on yksinkertaista ja saat juuri tarvitsemasi tiedot jokaiseen dokumenttiin.  Asentamista tai päivityksiä ei tarvita.

Kotopron käyttöönotto on todella simppeliä. Aluksi kartoitamme, mitä juuri te työssänne tarvitsette ja luomme yritykselle sopivan version Kotoprosta. Tämän jälkeen koulutamme teille ohjelman, mikä on yleensä parin tunnin homma. Aika simppeliä, eikö?

Katso SuLVI:n jäsenetu ja tutustu lisää.

 

Joel Taskila

Myyntipäällikkö, LVI-ala

joel.taskila@kotopro.fi

+358 44 356 9435

Kokeile Kotopron käyttöä 14 päivää ilmaiseksi

Uusi rakentamislaki astuu voimaan 2024 – onko yrityksesi dokumentointi kunnossa?

Tämänhetkisten tietojen mukaan Suomessa astuu voimaan vuonna 2024 uusi rakentamislaki, jonka tavoite on edistää kestävää rakentamista sekä sujuvoittaa sitä monin tavoin esimerkiksi digitalisaation avulla.

Lue lisää
Luovutusaineiston keräääminen Kotoprolla on helppoa

Tallenna kerralla oikeaan paikkaan – Kotoprolla laadukkaan luovutusaineiston kerääminen on helppoa ja nopeaa

Kun luovutusaineistoon kuuluvat asiakirjat ja dokumentit kerätään talteen jo töiden ohessa, on projektia helpompi hallita ja työaikaa säästyy.

Lue lisää

Helppokäyttöinen Kotopro huolehtii työmaiden laadukkaasta dokumentoinnista – säästää myös aikaa ja lyhentää kaikkien työpäivää

Tänäkin päivänä monella työmaalla aliurakoitsijoiden tekemät työtehtävät jäävät dokumentoimatta, koska heitä ei ole velvoitettu raportoimaan työnsä tuloksista, eikä heillä ole siihen sopivia työkaluja.

Lue lisää