Customer Success Specialist

Customer Success Specialist
Kotopro Oy on vuonna 2011 perustettu suomalainen modernia dokumentointiratkaisua tarjoava yritys. Tänä päivänä noin 60 000 käyttäjää ovat luoneet jo 1 300 000 digitaalista asiakirjaa. Kotopro-ohjelmisto on yhteisöllinen pilvipalvelu, joka auttaa päivittäin tuhansia ammattilaisia tallentamaan ja jakamaan työnsä tuloksia. Asiakkaamme ovat pääosin rakennusalan yrityksiä. Rakennamme ohjelmistotuotetta, joka ilahduttaa ja tehostaa toimintaa joka päivä. Tietoturva, toimivuus, […]

Kotopro Oy on vuonna 2011 perustettu suomalainen modernia dokumentointiratkaisua tarjoava yritys. Tänä päivänä noin 60 000 käyttäjää ovat luoneet jo 1 300 000 digitaalista asiakirjaa.

Kotopro-ohjelmisto on yhteisöllinen pilvipalvelu, joka auttaa päivittäin tuhansia ammattilaisia tallentamaan ja jakamaan työnsä tuloksia. Asiakkaamme ovat pääosin rakennusalan yrityksiä. Rakennamme ohjelmistotuotetta, joka ilahduttaa ja tehostaa toimintaa joka päivä. Tietoturva, toimivuus, suorituskyky ja helppokäyttöisyys ovat arvoja, jotka ohjaavat tuotteemme kehitystä – 94 % asiakkaistamme suosittelee Kotoprota.

Tule kehittämään kanssamme rakentamisalan asiakaskokemus huippuunsa Customer Success Specialistina.

Customer Success Specialistina

  • hoidat kaikkia Customer Success -tehtävään kuuluvia toimia kuten asiakaspalvelua puhelimitse ja verkossa, koulutuksia sekä luot asiakasympäristöjä Kotopro-järjestelmään.
  • Vahvistat asiakaskokemusta ja tuot innolla uusia näkemyksiä rakennusalan toimialapakettiimme.
  • toimit pääkaupunkiseudulla.

Odotamme sinulta

  • ahkeruutta ja oma-aloitteisuutta
  • ymmärrystä rakennusalan hallinnosta
  • ymmärrystä työmaan työnjohtamisesta
  • itseohjautuvuutta ja positiivista asennetta 
  • joustavuutta, muuntautumis- ja paineensietokykyä kehittyvässä organisaatiossamme
  • englannin kielen taitoa, ruotsi katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kansainvälistyvässä yrityksessä rakennusalan asiakkuuksien kehitystehtävissä. Lisäksi ympärilläsi on innostava ja aina eteenpäin pyrkivä tiimi. 

Meille on tärkeää, että haluat kasvaa yrityksen mukana ja innostut työmme merkityksestä. Haluat tehdä Kotopron asiakaskokemuksesta maailman parhaan. 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen vastauksesi sähköpostilla 10.1.2021 mennessä. Kerro koulutuksestasi, kokemuksestasi ja palkkatoiveesi. Kerro kuinka voit auttaa meitä! Liitä mukaan myös CV. 

Lähetä hakemuksesi ja kysy tarvittaessa lisätietoja:

Piia Blomberg, Customer Success Manager, 040 199 39 49 piia.blomberg@kotopro.fi

Junior Customer Success Specialist (Kotopro)

Sinustako Junior Customer Success Specialist vahvistamaan osaavaa Customer Success -tiimiämme?

Lue lisää

Kotopro uutiset 9/2023: Uuden käyttöliittymän toiminnallisuudet ja tulevat päivitykset

Uusia toiminnallisuuksia uudessa käyttöliittymässä! 

Lue lisää

Kotopro uutiset 5/2023: Uudistunut pohjakuvatyökalu on nyt käytettävissä!

Uudistunut pohjakuvatyökalu on käytettävissä uudessa käyttöliittymässä, ja järjestämme nyt sen käyttöön liittyvän webinaarin.

Lue lisää