Customer Success Specialist (Kotopro)

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme nyt innostavaa tuoteasiantuntijaa vastaamaan Kotopro-dokumentointihallinnan ratkaisun asiakkaiden sujuvasta arjesta ja vahvistamaan kasvavaa joukkoamme! Olemme osa kotimaista Admicom -konsernia.

Kotopro on pilvipalvelu, joka auttaa päivittäin tuhansia ammattilaisia tallentamaan ja jakamaan työnsä tuloksia. Kehitämme tuotetta, joka ilahduttaa käyttäjiään joka päivä. Tuotteemme kehitystä ohjaavat helppokäyttöisyys, näyttävyys, toimivuus, suorituskyky ja tietoturvallisuus. Sovelluksen käyttäjämäärien kasvu ja juuri uudistettu käyttöliittymä tuovat mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä.

Mitä Customer Success Specialist tekee?

Tehtävään tarvitaan asiakaspalvelualtis projektinhallinnan osaaja, joka viihtyy asiakasrajapinnassa ja nauttii erilaisten asiakkaiden kohtaamisista. Customer Success Specialistina vastaat kokonaisvaltaisesti asiakastyytyväisyydestä. Tässä tehtävässä vastuullasi on uusien asiakkaiden käyttöönottoprosessit, asiakkuuksien pysyvyyden hallinta sekä asiakastuen tehtävät.

Toimit myös nykyasiakkaiden tukena yhdessä muun Customer-tiimin ja myyntitiimin kanssa koko asiakkuuden ajan. Asiakastukea tarjotaan niin puhelimitse kuin verkossa sekä uusia asiakkuuksia tuetaan käyttöönotossa mm. tarjoamalla koulutusta ja käytön tukea. Työtehtäviisi kuuluu myös muita yhteisiä tehtäviä, jotka tukevat asiakastyytyväisyyttä ja helppoa käyttöönottoa. Näitä voivat olla esimerkiksi video- ohjeiden teko, kirjallisten ohjeiden päivittäminen sekä asiakastyytyväisyyskyselyn teettäminen ja vastausten käsittely.

Toivomme sinulta

  • Positiivista, asiakaslähtöistä asennetta
  • Projektinhallinnan osaamista
  • Kiinnostusta ja ymmärrystä IT-alasta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista niin suullisesti kuin kirjallisestikin, ruotsin kieli on eduksi
  • Kykyä organisoida omia työtehtäviä ja itseohjautuvuutta

Aiempi kokemus rakennus- tai kiinteistöalasta ja Saas-palveluista ovat plussaa!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset pureutumaan asiakkaiden liiketoiminnan ytimeen kasvavassa yrityksessä rakennus- ja kiinteistöalan asiakkuuksien parissa. Saat tueksesi innostavan ja aina eteenpäin pyrkivän tiimin.

Tarjoamme käyttöösi myös hyvät työvälineet, mahdollisuuden etätyöhön sekä tietysti loistavat työkaverit. Tuemme myös vapaa-aikaasi liikunta- ja kulttuuriedulla. Viimeisimmän henkilöstökyselyn mukaan meillä viihdytään, Kotopron työntekijäkokemus on erinomainen – eNPS 60! Erityisen tyytyväisiä kyselyssä oltiin mm. työnantajan joustavuuteen ja mahdollisuuteen vaikuttaa yrityksen kasvutavoitteisiin.

Työpisteesi sijaitsee Helsingissä ja tiimimme käytössä on hybridimalli työskentelyyn. Työ edellyttää myös satunnaista matkustusta kotimaassa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 26.2.2023 alla olevan linkin kautta. Etenemme rekrytointiprosessissa sopivien hakijoiden kanssa jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä ja Kotopron Customer-tiimistä voit kysyä tulevalta esihenkilöltäsi Piia Blombergilta (piia.blomberg@kotopro.fi tai puhelimitse 040 199 39 49.)

Jätä hakemuksesi: https://questionnaires.jobilla.com/845ad998-ab5f-4446-8cb7-03352b508c15

Kotopro uutiset 9/2023: Uuden käyttöliittymän toiminnallisuudet ja tulevat päivitykset

Uusia toiminnallisuuksia uudessa käyttöliittymässä! 

Lue lisää

Kotopro uutiset 5/2023: Uudistunut pohjakuvatyökalu on nyt käytettävissä!

Uudistunut pohjakuvatyökalu on käytettävissä uudessa käyttöliittymässä, ja järjestämme nyt sen käyttöön liittyvän webinaarin.

Lue lisää

Kotopro uutiset 4/2023: Uuteen käyttöliittymään siirtyminen kannattaa nyt!

Kotopron käyttöliittymäuudistus on hyvässä vauhdissa ja järjestämme nyt uuteen käyttöliittymään liittyvän webinaarin.

Lue lisää