Customer Success Specialist (Kotopro)

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme nyt innostavaa tuoteasiantuntijaa vastaamaan Kotopro-dokumentointihallinnan ratkaisun asiakkaiden sujuvasta arjesta ja vahvistamaan kasvavaa joukkoamme! Olemme osa kotimaista Admicom -konsernia.

Kotopro on pilvipalvelu, joka auttaa päivittäin tuhansia ammattilaisia tallentamaan ja jakamaan työnsä tuloksia. Kehitämme tuotetta, joka ilahduttaa käyttäjiään joka päivä. Tuotteemme kehitystä ohjaavat helppokäyttöisyys, näyttävyys, toimivuus, suorituskyky ja tietoturvallisuus. Sovelluksen käyttäjämäärien kasvu ja juuri uudistettu käyttöliittymä tuovat mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä.

Mitä Customer Success Specialist tekee?

Tehtävään tarvitaan asiakaspalvelualtis projektinhallinnan osaaja, joka viihtyy asiakasrajapinnassa ja nauttii erilaisten asiakkaiden kohtaamisista. Customer Success Specialistina vastaat kokonaisvaltaisesti asiakastyytyväisyydestä. Tässä tehtävässä vastuullasi on uusien asiakkaiden käyttöönottoprosessit, asiakkuuksien pysyvyyden hallinta sekä asiakastuen tehtävät.

Toimit myös nykyasiakkaiden tukena yhdessä muun Customer-tiimin ja myyntitiimin kanssa koko asiakkuuden ajan. Asiakastukea tarjotaan niin puhelimitse kuin verkossa sekä uusia asiakkuuksia tuetaan käyttöönotossa mm. tarjoamalla koulutusta ja käytön tukea. Työtehtäviisi kuuluu myös muita yhteisiä tehtäviä, jotka tukevat asiakastyytyväisyyttä ja helppoa käyttöönottoa. Näitä voivat olla esimerkiksi video- ohjeiden teko, kirjallisten ohjeiden päivittäminen sekä asiakastyytyväisyyskyselyn teettäminen ja vastausten käsittely.

Toivomme sinulta

  • Positiivista, asiakaslähtöistä asennetta
  • Projektinhallinnan osaamista
  • Kiinnostusta ja ymmärrystä IT-alasta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista niin suullisesti kuin kirjallisestikin, ruotsin kieli on eduksi
  • Kykyä organisoida omia työtehtäviä ja itseohjautuvuutta

Aiempi kokemus rakennus- tai kiinteistöalasta ja Saas-palveluista ovat plussaa!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset pureutumaan asiakkaiden liiketoiminnan ytimeen kasvavassa yrityksessä rakennus- ja kiinteistöalan asiakkuuksien parissa. Saat tueksesi innostavan ja aina eteenpäin pyrkivän tiimin.

Tarjoamme käyttöösi myös hyvät työvälineet, mahdollisuuden etätyöhön sekä tietysti loistavat työkaverit. Tuemme myös vapaa-aikaasi liikunta- ja kulttuuriedulla. Viimeisimmän henkilöstökyselyn mukaan meillä viihdytään, Kotopron työntekijäkokemus on erinomainen – eNPS 60! Erityisen tyytyväisiä kyselyssä oltiin mm. työnantajan joustavuuteen ja mahdollisuuteen vaikuttaa yrityksen kasvutavoitteisiin.

Työpisteesi sijaitsee Helsingissä ja tiimimme käytössä on hybridimalli työskentelyyn. Työ edellyttää myös satunnaista matkustusta kotimaassa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 10.2.2023 alla olevan linkin kautta. Etenemme rekrytointiprosessissa sopivien hakijoiden kanssa jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä ja Kotopron Customer-tiimistä voit kysyä tulevalta esihenkilöltäsi Piia Blombergilta (piia.blomberg@kotopro.fi tai puhelimitse 040 199 39 49.)

Jätä hakemuksesi: https://questionnaires.jobilla.com/845ad998-ab5f-4446-8cb7-03352b508c15

Kotopro uutiset 12/2022

Kotopro uutiset 12/2022: asiakastoiveita, lahjakortteja ja uusia ominaisuuksia

Lue asiakaskyselyn 2022 erinomaisista tuloksista, käyttöliittymän uusista ominaisuuksista ja poimi vinkit Kotopron tehokkaampaan käyttöön!

Lue lisää

Kotopro uutiset 10/2022

Uudistamme jälleen Kotoprota toteuttamalla paljon kysyttyjä ominaisuuksia sekä isomman käyttöliittymän uudistuksen.

Lue lisää

Rekry: Senior Software Developer

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme joukkoomme uusia vastuunkantajia. Kotopro on osa kotimaista Admicom -konsernia.

Lue lisää