Asiakastiedote 2019 – Iloisia terveisiä Kotopron toimistolta

Vuosi 2019 on tähän mennessä ollut Kotoprossa kehitysrikas ja mielenkiintoinen. Sekä ohjelmistomme että yrityksemme on kehittynyt valtavasti. Olemme työskennelleet monien kehityshankkeiden ympärillä. Alkuvuodesta strategiatyöskentelyn yhteydessä yhdeksi arvoistamme muodostui; Asiakas on tärkein. Asiakassuhde vaatii vuorovaikutusta: Ennen kesälomia otimme jo ensimmäiset askeleet Kotopron asiakkuudenhoitomallin kehittämisessä. Koimme, että haluamme selkeämmin ymmärtää, mitä asiakkaamme tarvitsevat ja toisaalta luoda luontaisen […]

Vuosi 2019 on tähän mennessä ollut Kotoprossa kehitysrikas ja mielenkiintoinen. Sekä ohjelmistomme että yrityksemme on kehittynyt valtavasti. Olemme työskennelleet monien kehityshankkeiden ympärillä. Alkuvuodesta strategiatyöskentelyn yhteydessä yhdeksi arvoistamme muodostui; Asiakas on tärkein.

Asiakassuhde vaatii vuorovaikutusta:

Ennen kesälomia otimme jo ensimmäiset askeleet Kotopron asiakkuudenhoitomallin kehittämisessä. Koimme, että haluamme selkeämmin ymmärtää, mitä asiakkaamme tarvitsevat ja toisaalta luoda luontaisen kontaktipinnan teidän ja meidän välille. Näin voimme varmistaa ohjelmiston kehittymisen oikeaan suuntaan.

Toivomme äänesi kuuluvan kaikessa toimintamme kehittämisessä!

Kotoprolla on aloittanut tänä vuonna viisi uutta työntekijää, joista yksi on Marko Sivula. Marko on ottanut Kotoprossa vastuulleen asiakkuuksien hoidon. Marko ja koko tiimimme haluaa varmistaa, että asiakkaana saat jatkuvasti täyden hyödyn järjestelmästämme. Siksi olemme olemassa ja toivommekin, että olet rohkeasti yhteydessä kaikissa yrityksesi dokumentointiin, projektien johtamiseen, tiedolla johtamiseen tai Kotopro-ohjelmistoon liittyvissä asioissa.

Markon yhteystiedot ovat marko.sivula@kotopro.fi tai 040 731 8366

Uusia ominaisuuksia

Vuoden 2019 aikana olemme julkaisseet muun muassa seuraavat uudet ominaisuudet:

  • “Ilmoita”-ominaisuus; voit lähettää sähköpostilla viestin dokumentilla olevista asioista, joista vastaanottajan on syytä tietää
  • Piirtotyökalua on kehitetty
  • Rajapinta avattu; asiakkaan toisesta järjestelmästä voidaan luoda superkansiorakenteita automaattisesti
  • “Siirry ylös” painike; pääset asiakirjan alkuun nopeasti

Tulossa olevia ominaisuuksia

  • Usean kuvan yhtäaikainen latausmahdollisuus
  • Käyttöönottoapuri; tarkoituksena on parantaa uusien käyttäjien mahdollisuutta oppia järjestelmän käyttöä nopeammin ja tehostaa asiakkaan hyödyn maksimointia.

Olemme mukana koko Suomea koskettavassa kehityshankkeessa

Keväällä toimitusjohtajamme Samuli Suomala kirjoitti blogissamme Business Finlandin kehityshankkeesta. Lue lisää tästä.

Hankkeen myötä kehitämme uuden mittarointiominaisuuden. Tavoitteenamme on mahdollistaa asiakkaan keräämän tiedon jalostaminen mittaroitavaan muotoon. Hankkeen myötä kykenemme jatkossa myös jakamaan kerätyn tiedon mittareihin. Mittareiden avulla tapahtuu johtamisen automatisointia ja asiakkaamme kykenevät joka hetki näkemään oman liiketoiminnan edistymisen sekä laadun.

Hankkeen asiakastilaisuus

Järjestämme vuoden tärkeimmän asiakastilaisuuden lokakuussa 24.10.2019 klo 8:30 Jaakonkatu 2, Vantaa. Toivotamme kaikki asiakkamme tervetulleiksi tilaisuuteen.

Tapahtuman tarkoituksena on löytää ratkaisuja tulevaisuuden asumisen laadun kehittämiseen. Tule mukaan vaikuttamaan yhteiskunnallisen hankkeen etenemiseen!

Seuraa meitä somessa & vaikuta tulevaisuuden suuntiin!

Loistavaa loppukesää toivottaa

Koko Kotopron porukka!

Kokeile Kotopron käyttöä 14 päivää ilmaiseksi

Kotopro uutiset 9/2023: Uuden käyttöliittymän toiminnallisuudet ja tulevat päivitykset

Uusia toiminnallisuuksia uudessa käyttöliittymässä! 

Lue lisää

Kotopro uutiset 5/2023: Uudistunut pohjakuvatyökalu on nyt käytettävissä!

Uudistunut pohjakuvatyökalu on käytettävissä uudessa käyttöliittymässä, ja järjestämme nyt sen käyttöön liittyvän webinaarin.

Lue lisää

Kotopro uutiset 4/2023: Uuteen käyttöliittymään siirtyminen kannattaa nyt!

Kotopron käyttöliittymäuudistus on hyvässä vauhdissa ja järjestämme nyt uuteen käyttöliittymään liittyvän webinaarin.

Lue lisää