30.5.2016 Pajadata ja Kotopro yhteistyöhön kohti digitaalisaation uutta aaltoa

 Pajadata ja Kotopro ovat solmineet yhteistyösopimuksen Kotopro dokumentointi- ja tiedonkeruusovelluksen hyödyntämisestä Xpaja -ohjelmiston työmaaseurannassa olevien työmaiden dokumentoinnissa. Sopimuksen lähtökohtana on Pajadatan halu kehittää Xpaja ohjelmistoa edelleen vastaamaan yhä paremmin asiakkaidensa vaatimuksia ja tarpeita. ”Tarve dokumentointiin kasvaa vuosittain asiakkaidemme arjessa. Mobiililaitteet ovat Xpaja käyttäjiemme työvälineinä jo muutenkin työtuntien ja keikkojen tietojen tallennuksen apuna. Kotopro tuo mukanaan […]

 Pajadata ja Kotopro ovat solmineet yhteistyösopimuksen Kotopro dokumentointi- ja tiedonkeruusovelluksen hyödyntämisestä Xpaja -ohjelmiston työmaaseurannassa olevien työmaiden dokumentoinnissa.

Sopimuksen lähtökohtana on Pajadatan halu kehittää Xpaja ohjelmistoa edelleen vastaamaan yhä paremmin asiakkaidensa vaatimuksia ja tarpeita.

”Tarve dokumentointiin kasvaa vuosittain asiakkaidemme arjessa. Mobiililaitteet ovat Xpaja käyttäjiemme työvälineinä jo muutenkin työtuntien ja keikkojen tietojen tallennuksen apuna. Kotopro tuo mukanaan hyvät työkalut työmaiden dokumentointiin ja tiedonkeruuseen. Tämä laajentaa Xpaja käyttäjien työvälineitä entisestään. Yhdessä välineessä on kaikki mitä urakoitsija tarvitsee” toteaa Pajadatan toimitusjohtaja Marko Salminen

Pajadatan ja Kotopron välinen yhteistyösopimus on merkittävä lisä myös Kotopron liiketoimintaan. Kotopro on tuottanut dokumentointi- ja tiedonkeruusovellusta rakennusalalle vuodesta 2010 alkaen.

Kotopron toimitusjohtaja Matti Ahonen pitää liittoutumista luonnollisena. ”Luonteva jatko johtavalle mobiilitiedonkeruu- ja dokumentointitalolle on liittoutua ja luoda rajapintoja olemassa oleviin toimnnanohjausjärjestelmiin. Pajadatan 1200 asiakasta voivat nyt helpolla ja kustannustehokkaalla tavalla hyödyntää käyttämäänsä järjestelmään integroitua mobiilidokumentointia” sanoo Matti Ahonen

Kotopro sovellus on rajapinnoin liitetty Xpajan työmaaseurannan ja tarvittaessa myös työmääräimien osaksi. Kotoprolla voi valmiita sähköisiä dokumenttipohjia hyödyntäen tuottaa työmaan alle kaikki työmaiden dokumentit ja valokuva-arkistot työvaiheista.

Liosätietoa:

Marko Salminen / Pajadata
0400 832 603

Matti Ahonen / Kotopro
044 238 3720

Pajadata Oy (ent. ATK-Paja Oy, 1994-2010) on vuonna 1994 perustettu LVI-, sähkö- ja rakennusalaan erikoistunut ohjelmistotalo. Kuulumme pohjoismaiseen Hantverksdata konserniin ja toimialueemme on koko Suomi.

http://www.pajadata.fi

Kotopro on johtava mobiilitiedonkeruu- ja dokumentointiratkaisuja kehittävä ohjelmistotalo. Viides toimintavuosi on meneillään, asiakkaita on 300 sekä käyttäjiä lähes 10 000. Toimialoja ovat rakentaminen, kiinteistöt, liikenne ja logistiikka, teollisuus, terveydenhuolto sekä koulutus.

http://kotopro.com

Uusi rakentamislaki astuu voimaan 2024 – onko yrityksesi dokumentointi kunnossa?

Tämänhetkisten tietojen mukaan Suomessa astuu voimaan vuonna 2024 uusi rakentamislaki, jonka tavoite on edistää kestävää rakentamista sekä sujuvoittaa sitä monin tavoin esimerkiksi digitalisaation avulla.

Lue lisää
Luovutusaineiston keräääminen Kotoprolla on helppoa

Tallenna kerralla oikeaan paikkaan – Kotoprolla laadukkaan luovutusaineiston kerääminen on helppoa ja nopeaa

Kun luovutusaineistoon kuuluvat asiakirjat ja dokumentit kerätään talteen jo töiden ohessa, on projektia helpompi hallita ja työaikaa säästyy.

Lue lisää

Helppokäyttöinen Kotopro huolehtii työmaiden laadukkaasta dokumentoinnista – säästää myös aikaa ja lyhentää kaikkien työpäivää

Tänäkin päivänä monella työmaalla aliurakoitsijoiden tekemät työtehtävät jäävät dokumentoimatta, koska heitä ei ole velvoitettu raportoimaan työnsä tuloksista, eikä heillä ole siihen sopivia työkaluja.

Lue lisää