27.9.2016 Bassotalo moninkertaistaa Kotopron käytön

Valtaisassa kasvussa oleva Basso Building Systems Oy moninkertaistaa Kotopron käytön. ”Meillä on hyvät kokemukset mobiilidokumentoinnista ja näemme siinä mahdollisuuden edelleen tehostaa ja systematisoida toimintaa. Läpinäkyvä ja ajantasinen dokumentointi on myös kilpailuetu, jota asiakkaamme arvostavat” sanoo yhtiön toimitusjohtaja Markus Wirtanen. Bassotalojen tuotantojohtaja Olli Koivunen kertoo ”Olemme käyttäneet Kotopron työmaadokumentointiratkaisua pari vuotta ja  nyt rakennamme Kotoprolla kaiken sisäisen […]

Valtaisassa kasvussa oleva Basso Building Systems Oy moninkertaistaa Kotopron käytön. ”Meillä on hyvät kokemukset mobiilidokumentoinnista ja näemme siinä mahdollisuuden edelleen tehostaa ja systematisoida toimintaa. Läpinäkyvä ja ajantasinen dokumentointi on myös kilpailuetu, jota asiakkaamme arvostavat” sanoo yhtiön toimitusjohtaja Markus Wirtanen.

Bassotalojen tuotantojohtaja Olli Koivunen kertoo ”Olemme käyttäneet Kotopron työmaadokumentointiratkaisua pari vuotta ja  nyt rakennamme Kotoprolla kaiken sisäisen ja ulkoisen viestinnän ja tiedon keräämispaikan. Oman väen sitoutumisen lisäksi edellytämme koko alihankintaketjulta läpinäkyvää ja ajantasaista dokumentointia.”

Basso-Kivitalo on uusien innovatiivisten asumisratkaisuiden edelläkävijä. Bassotalot rakentaa yksilöllisiä omakotitaloja että pienkerrostaloja. Basso-Kivitalo on yksi suomen suurimmista kivitalovalmistajista ja edelleen voimakkaassa kasvussa. Budjetoitu Liikevaihto vuodelle 2016 on n. 30 milj. €.

Uusi rakentamislaki astuu voimaan 2024 – onko yrityksesi dokumentointi kunnossa?

Tämänhetkisten tietojen mukaan Suomessa astuu voimaan vuonna 2024 uusi rakentamislaki, jonka tavoite on edistää kestävää rakentamista sekä sujuvoittaa sitä monin tavoin esimerkiksi digitalisaation avulla.

Lue lisää
Luovutusaineiston keräääminen Kotoprolla on helppoa

Tallenna kerralla oikeaan paikkaan – Kotoprolla laadukkaan luovutusaineiston kerääminen on helppoa ja nopeaa

Kun luovutusaineistoon kuuluvat asiakirjat ja dokumentit kerätään talteen jo töiden ohessa, on projektia helpompi hallita ja työaikaa säästyy.

Lue lisää

Helppokäyttöinen Kotopro huolehtii työmaiden laadukkaasta dokumentoinnista – säästää myös aikaa ja lyhentää kaikkien työpäivää

Tänäkin päivänä monella työmaalla aliurakoitsijoiden tekemät työtehtävät jäävät dokumentoimatta, koska heitä ei ole velvoitettu raportoimaan työnsä tuloksista, eikä heillä ole siihen sopivia työkaluja.

Lue lisää