18.4.2016 Matti Ahonen Kotopro Oy:n toimitusjohtajaksi

FM Matti Ahonen aloittaa tänään mobiilidokumentointisovellusta pilvipalveluna tuottavan Kotopro Oy:n toimitusjohtajana ja osakkaana. ”5 vuoden uutteran kehitys- ja markkinointityön tuloksena yritys on tullut vaiheeseen, jossa seuraavat kehitysaskeleet on syytä ottaa ammattijohtajan johdolla. Matilla on rautainen osaaminen, tausta ja into lähteä rakentamaan yritystä voimakkaalle kasvu-uralle uuden skaalautuvamman, nopeamman ja kansainvälisen Kotopro -version julkaisun kynnyksellä.” toteaa Kotopron […]

FM Matti Ahonen aloittaa tänään mobiilidokumentointisovellusta pilvipalveluna tuottavan Kotopro Oy:n toimitusjohtajana ja osakkaana.

”5 vuoden uutteran kehitys- ja markkinointityön tuloksena yritys on tullut vaiheeseen, jossa seuraavat kehitysaskeleet on syytä ottaa ammattijohtajan johdolla. Matilla on rautainen osaaminen, tausta ja into lähteä rakentamaan yritystä voimakkaalle kasvu-uralle uuden skaalautuvamman, nopeamman ja kansainvälisen Kotopro -version julkaisun kynnyksellä.” toteaa Kotopron pääomistaja ja tähän asti Kotoprota luotsannut markkinointi- ja kehitystehtäviin siirtyvä ja hallituksen puheenjohtajana jatkava Samuli Suomala.

”On hienoa päästä kehittämään yritystä, joka on omarahoitteisesti pystynyt kehittämään erittäin laadukkaan ammattisovelluksen ja murtautumaan markinoille. Kotopro-ohjelmisto tuottaa asiakkaillemme todellista laatua ja merkitsee melkoista digitalisaatioloikkaa. Näen edessä huimat kannattavan kasvun mahdollisuudet ja uskon että yhdessä innostuneen ja osaavan henkilöstömme kanssa pystymme ne realisoimaan.” sanoo Matti Ahonen.

Matti Ahonen on toiminut pitkän IT uransa aikana ohjelmistoyrittäjänä ja toimitusjohtajana pk-sektorilla sekä tehnyt mittavan uran globaalin suuryrityksen liiketoimintayksikön johtajana.

Kuvassa Matti Ahonen ja Samuli Suomala

Kotopro on johtava mobiilitiedonkeruu- ja dokumentointiratkaisuja kehittävä ohjelmistotalo. Viides toimintavuosi on meneillään, asiakkaita on 300 sekä käyttäjiä 10 000. Toimialoja ovat rakentaminen, kiinteistöt, liikenne ja logistiikka, teollisuus, terveydenhuolto sekä koulutus.

Customer Success Specialist (Kotopro)

Haluatko tulla mukaan menestystarinaan? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme nyt innostavaa tuoteasiantuntijaa vastaamaan Kotopro-dokumentointihallinnan ratkaisun asiakkaiden sujuvasta arjesta ja vahvistamaan kasvavaa joukkoamme! Olemme osa kotimaista...

Lue lisää
Kotopro uutiset 12/2022

Kotopro uutiset 12/2022: asiakastoiveita, lahjakortteja ja uusia ominaisuuksia

Lue asiakaskyselyn 2022 erinomaisista tuloksista, käyttöliittymän uusista ominaisuuksista ja poimi vinkit Kotopron tehokkaampaan käyttöön!

Lue lisää

Kotopro uutiset 10/2022

Uudistamme jälleen Kotoprota toteuttamalla paljon kysyttyjä ominaisuuksia sekä isomman käyttöliittymän uudistuksen.

Lue lisää