Admicom tarjoaa rakentamisen ja talotekniikan vahvimman palvelukokonaisuuden

Kotopro on osa Admicomin ohjelmistoperhettä

Kotopro on osa Admicom-konsernia, joka tarjoaa useita ratkaisuja rakentamisen ja talotekniikan toimijoille. Tavoitteena on poistaa turha rutiinityö rakentamisen ja talotekniikan yrityksistä automatiikan avulla. Ohjelmistot tukevat sinua kaikissa rakentamisen ja talotekniikan tarpeissa ja muodostavat saumattoman kokonaisratkaisun.

Kotopro uutiset 12/2022

Säästä aikaa toiminnan­ohjauksella ja dokumentoinnilla

Kun automatiikka hoitaa rutiinitehtäviä, kuten tietojen siirtämistä ja kirjauksia paikasta toiseen, sinun ei tarvitse niitä itse tehdä, säästät aikaa ja pääset keskittymään tärkeämpiin ja mielekkäämpiin asioihin.

Hyöty irti palvelu­­kokonai­suudesta

Keskitetty järjestelmä mahdollistaa kaikki toiminnot saman kokonaisuuden alla ja eri toimittajien ohjelmistoista koostettujen ratkaisujen sudenkuopilta vältytään.

Yhdistämällä Kotopron dokumentointiratkaisun muihin Admicomin toiminnanohjauksen ja projektinhallinnan ratkaisuihin, saat saumattoman ja tarpeisiisi sopivan kokonaisratkaisun yrityksellesi.

Adminet ja Kotopro

Tulossa lisää integraatioita

Käyttämällä Admicom-konsernin ohjelmistoja yhdessä saat niistä eniten irti. Teemme jatkuvasti kehitystöitä Admicom-ohjelmistojen helppoa yhteiskäyttöä silmällä pitäen.

Jo käytössä olevan Kotopro-Adminet-integraation lisäksi tulossa on integraatioita myös muiden ohjelmistojen välillä. Nämä avaavat uusia mahdollisuuksia ohjelmistojen hyödyntämiseen.

Tutustu Admicomin ohjelmistoperheeseen

Adminet

Adminet–toiminnanohjausjärjestelmällä automatisoit rutiinityöt ja voit keskittyä olennaiseen.

Hillava

Hillava on käyttövalmis liikkuvan huolto- ja asennustyön tehtävienhallintaa palveleva toiminnanohjausjärjestelmä

Tocoman

Tocoman tarjoaa rakennusalan erikoisohjelmistot muun muassa kustannuslaskentaan, aikataulutukseen ja tietomallintamiseen.

Adminet Lite

Adminet Lite on kustannustehokas ohjelmisto- ja palvelupaketti pienyrityksille.

Haluatko kuulla ohjelmistoistamme lisää?

Ota hyödyt irti tuotteiden yhteiskäytöstä. Autamme sinua valitsemaan tarpeeseesi sopivat ratkaisut.