Näin aktivoit Kotopron koekäytön

Aktivoimalla koekäytön saat käyttää Kotopron kaikkia ominaisuuksia ja raporttipohjia täysin ilmaiseksi 14 päivää.

Koekäytön aktivointi on helppoa ja nopeaa. Et sitoudu mihinkään, eikä sinun tarvitse syöttää maksukorttitietojasi. Testiaikana tekemäsi raportit jäävät käyttöösi Kotoprohon, vaikka et tilaisi.

Jos 14 vuorokauden jälkeen haluat jatkaa käyttöä, voit aktivoida varsinaisen tilauksen. Vasta tässä vaiheessa sinulta kysytään maksutiedot. Lue alta, miten tilausprosessi etenee.

1. Sähköpostiosoitteen syöttäminen

Aloita koekäytön aktivointi antamalla sähköpostiosoitteesi (osoitteella mm. varmennetaan, kuka kirjaukset tekee) ja hyväksymällä käyttöehdot. Suosittelemme käyttämään yrityssähköpostia. Seuraavassa vaiheessa sähköpostiosoitettasi käytetään automaattisesti Kotopro-käyttäjätilin luomiseen. Voit koekäyttää kaikkia ominaisuuksia ja raporttipohjia 14 vuorokautta ilmaiseksi. Klikkaa “Aloita”.

2. Sähköpostiosoitteen vahvistus

Mene sähköpostiosoitteen postilaatikkoon, johon lähetämme sinulle vahvistuslinkin. Klikkaa linkkiä ja pääset jatkamaan koekäytön aktivointia. Jos et saa sähköpostia, tarkista roskapostikansiosi. Jos et löydä viestiä sieltäkään, ota yhteyttä support@kotopro.com.

3. Käyttäjätietojen syöttäminen

Seuraavassa vaiheessa syötä käyttäjätietoina nimi, puhelinnumero, yritys ja aseta haluamasi salasana.

4. Toimialan valinta

Valitse yrityksesi toimiala ja klikkaa “Luo tili”. Toimialavalinta vaikuttaa mm. lomakkeisiin joita saat käyttöösi. Lisä- ja muutostyölomake on jokaisessa rakentamisen toimialapaketissa. Jos et löydä omaa toimialaasi, valitse sitä lähinnä oleva vaihtoehto, tai “muu”. Asiakastukemme pystyy auttamaan oikean toimialan valitsemisessa.

5. Koekäytön aktivoituminen ja käyttö

Tämän jälkeen koekäyttö aktivoituu automaattisesti ja pääset testaamaan Kotopron ominaisuuksia.

Opi käyttämään Kotoprota opastusvideoiden ja muiden ohjeiden avulla.

Ohjevideot

6. Ilmaisen koekäytön loppuminen

Sovelluksen ylävalikosta näet, kuinka monta päivää testijaksoa on jäljellä. 14 vuorokauden kuluttua tilaus tulee aktivoida tai koekäyttö päättyy automaattisesti. Testiaikana tekemäsi raportit jäävät käyttöösi Kotoprohon, vaikka et tilaisi ohjelmaa. Voit myös ladata täyttämäsi lomakkeet itsellesi pdf-tiedostoina.

7. Kotopron maksullisen tilauksen aktivoiminen

Jos haluat jatkaa käyttöä, aktivoi tilaus valitsemalla “Aktivoi tilaus”.

Valitse haluamasi sopimuspaketti ja jatka tilausta kohdassa “Jatka laskutustietoihin”.

Syötä tarvittavat laskutustiedot ja maksutapa, klikkaa “Jatka tilauksen vahvistamista”. Nyt voit jatkaa Kotopron käyttöä.

Lisätietoja

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä kotopro@support.com.

Jaa tämä artikkeli

Samankaltaisia uutisia

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
  • Hidden
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.