LVIS-urakoitsija Spigot Oy ”Yksi kuva voi olla kymppitonnin arvoinen”

Vuonna 2009 perustettu Spigot Oy tarjoaa talotekniikkaratkaisut suunnittelusta asennukseen. Urakat toteutetaan kiinteällä hinnalla avaimet-käteen periaatteella valmiiksi asennettuna.

Mitä on moderni dokumentointi?

Spigot on dokumentoinut kohteensa kattavasti jo vuosien ajan ja hyvällä omallatunnolla voidaankin sanoa Spigotin olevan dokumentoinnin edelläkävijä suomalaisella LVIS- ja koko rakennusalalla.

Dokumentaatio on paitsi hyvin kattavaa ja järjestelmällistä, myös erittäin läpinäkyvää. Läpinäkyvä dokumentaatio on tekijä, joka erottaa Spigotin monista muista alan yrityksistä. Läpinäkyvyys konkreettisesti ilmenee siten, että nykyään myös asiakkaalla on jatkuva ja reaaliaikainen käsitys työmaansa tilasta.

Esimerkiksi omakotiprojektin rakennuttajalla on näkymä Kotoprohon, jossa Spigotin asentajat dokumentoivat työtään. Näin rakennuttajalla on jatkuvasti reaaliaikainen tilannekuva omasta työmaastaan.

Ei pelkkä nokkamiehen työkalu

Spigotilla dokumentointi on jokaisen asentajan vastuulla. Monilla työmailla työn raportointi ja dokumentointi on mielletty työnjohtajan hommaksi. Spigotilla jokainen asentaja on velvoitettu dokumentoimaan oma työnsä. Tämä näkyy huomattavasti kattavampana yleisnäkymänä työmaahan, sekä itse työn laadussakin. Kukapa dokumentoisi huonosti tehtyä työtä?

Järjestelmällinen ja riittävän kattava työn dokumentointi mahdollistaa myös paremman laadun kehittämisen. Jokaiseen toistuvaan virheeseen päästään myöhemmin kiinni ja prosesseja päästään kehittämään kohti virheetöntä. Spigot onkin käytännössä päässyt eroon ”perinteisistä” LVIS-yrityksen reklamaatioista.

Kokeile dokumentointia Kotoprolla 14 päivää ilmaiseksi!

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Samankaltaisia uutisia

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
  • Hidden
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.