Kokenut ohjelmistokehittäjä, Full Stack, Vantaalle tai etänä

Etsimme nyt kokenutta Full Stack Developeria auttamaan meitä tekemään Kotoprosta entistä parempaa.

Haluatko olla mukana kasvutarinassa? Kotopro kasvaa ja kansainvälistyy vauhdilla ja haemme joukkoomme uusia vastuunkantajia.

Tarjoamme osaavalle tekijälle hyvää palkkaa, joustavat työajat sekä etätyömahdollisuuden. Annamme sinulle sopivasti vapautta ja vastuuta, ja saat itsenäisyyttä toteuttaa asiat parhaaksi näkemälläsi tavalla. Osana tiimiämme pääset myös osallistumaan tuotteen suunnitteluun ja teknologiavalintoihin. Tukena sinulla on osaava tiimi ja vakiintuneet, läpinäkyvät ja ketterät tuotekehitysprosessit.

Kotopro on yhteisöllinen pilvipalvelu, joka auttaa päivittäin tuhansia ammattilaisia tallentamaan ja jakamaan työnsä tuloksia. Rakennamme ohjelmistotuotetta, joka ilahduttaa käyttäjiään joka päivä. Tuotteemme kehitystä ohjaavat arvot, kuten tietoturva, toimivuus, suorituskyky ja helppokäyttöisyys. Sovelluksen käyttäjämäärien kasvu ja kansainvälistyminen tuovat erityisiä haasteita toimintavarmuudelle ja saatavuudelle.

Etsimme nyt kokenutta Full Stack Developeria auttamaan meitä tekemään Kotoprosta entistä parempaa.

Kasvavana yrityksenä kykenemme tarjoamaan jatkuvasti kiinnostavia työtehtäviä ja voit itsekin vaikuttaa tulevaisuudessa toimenkuvaasi. Meille on tärkeää, että olet kiinnostunut mahdollisuudesta kasvaa yrityksen mukana laajempaan vastuuseen ja innostut työmme merkityksestä parantaa asiakkaidemme työn laatua ja prosessien tehokkuutta.

Pääset itse vaikuttamaan työtehtäviisi sen mukaan mikä sinulle sopii parhaiten ja mitä itse priorisoit.

Työtehtäviin sisältyy

 • Uusien ominaisuuksien ja rajapintojen määrittely sekä kehittäminen
 • Vikojen korjaaminen, koodin ylläpito ja optimointi
 • Koodin laadusta huolehtiminen
 • Osallistuminen tuotantoprosessien ja -menetelmien kehittämiseen

Etsimällämme osaajalla on

 • Hyvä ohjelmointiosaaminen vähintään yhdellä kielellä
 • Mielellään kattava kokemus Reactista
 • Kokemusta web-sovellusten kehityksestä
 • Kokemusta relaatiotietokannoista
 • Kokemusta REST-rajapinnoista
 • Omatoimista otetta koodin laadun ylläpitämiseksi
 • Halua kehittyä ja tehdä asioita aina paremmin
 • Itseohjautuvaa ja vastuullista työotetta

Arvostamme

 • AWS-pilviympäristön tuntemista
 • Elasticsearch (tai vastaava) osaamista
 • Kokemusta korkean saatavuuden palveluiden kehityksestä ja skaalaamisesta
 • SaaS-liiketoimintamallin ja siihen liittyvien käytäntöjen tuntemista

Kotopro on kaikilla laitteilla toimiva selainsovellus (web app). Sovelluksen backend on toteutettu PHP 7:llä ja frontend ES6+-JavaScriptillä ja Reactilla, hyödynnämme myös Elasticsearchia.

Tiimimme tekee töitä etänä sekä Vantaan toimistolla. Tiimin kirjallisena työkielenä on englanti (alkaneen kansainvälistymisen johdosta), mutta suullinen kommunikaatio tapahtuu pääosin suomeksi.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen vastauksesi sähköpostilla 26.2.2021 mennessä. Kerro koulutuksestasi, kokemuksestasi, käyttämistäsi teknologioista ja vastuualueistasi eri projekteissa. Kerro kuinka voisit auttaa meitä!

Lähetä vastauksesi ja kysy tarvittaessa lisätietoja:

teknologiajohtaja Ville Kaksonen

email: ville.kaksonen@kotopro.fi

puh: 050 346 3359

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Samankaltaisia uutisia

Uutiset

Tehot irti dokumentoinnilla

Kotopro tunnetaan modernina dokumentointityökaluna, jonka ansiosta merkittävät tiedot ovat aina kaikkien osapuolien saatavilla. Me Kotoprolla emme kuitenkaan pelkästään myy työkalua, vaan autamme asiakkaitamme oivaltamaan, mikä on dokumentoinnin vaikutus laajemminkin eri osapuolten toimintaan ja työn lopputulokseen. Haluamme, että asiakkaamme saavat aidosti kaikki hyödyt irti järjestelmästä, minkä seurauksesta vaikutukset näkyvät koko työyhteisössä ja lopulta myös rakennusalalla kohonneena laatuna ja tuottavuutena.

Lue lisää »

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
  Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.