Kymmenessä vuodessa lattiatason tiedonkeruussa on tapahtunut läpimurto. Vielä reilu vuosi sitten Kotoprossa otettiin 1 000 kuvaa päivässä. Nyt päivittäinen kuvamäärä on kymmenkertaistunut – Kotoprolla otetaan joka päivä keskimäärin 10 000 kuvaa. Keväällä 2020 rikkoutui myös 1 000 000 kännykällä tehdyn asiakirjan ja 50 000 aktiivisen käyttäjän raja. Nämä luvut kertovat, että dokumentointi nähdään luontevana osana työsuoritusta.

Juhlavuotemme kunniaksi olemme laittaneet entistäkin suuremmat pyörät pyörimään.

Asumisen tulevaisuus -hanke

Olemme Business Finlandin Asumisen tulevaisuus -ryhmähankkeessa veturina. Meidän osuutemme painottuu laadukkaan luovuttamisen määrittelyyn. Tässä hankkeessa VTT:n, Jyväskylän Yliopiston, suomalaisten konsulttitoimistojen sekä rakennusliikkeiden omissa tutkimuksissa vahvistuu näkemys, että dokumentoinnilla on merkitystä.

Mukana tekoälytukimuksessa

Yksi merkittävimmistä innoittajistamme kymmenvuotisen taipaleemme aikana on ollut rakentamisen laadun parantaminen. Juhlavuotemme kunniaksi haluamme madaltaa kynnystä dokumentoida ja sen myötä kehittää rakentamisen laatua entisestään. Siksi annamme Kotopron kevytversion, KotoproLiten, veloituksetta omakotirakentajien ja remontoijien käyttöön.

Ehtona Kotopron veloituksettomaan käyttöön on, että Kotopro saa käyttää syntyvää laatudokumentointia anonyymisti tekoälytutkimuksessa parantaakseen dokumentoinnilla rakentamisen laatua ja vähintään vastaavat työnjohtajat sitoutuvat dokumentoimaan tarkastettavat ja valvotut työvaiheet Kotoprohon.

Kahden vuoden jälkeen Kotopron katseluoikeudellinen käyttö jatkuu veloituksetta tai interaktiivisena huoltokirjana 3,90e/kk.

Kiitos kuluneesta kymmenestä vuodesta ja tervetuloa seuraavat!

Suuri kiitos siitä, että tehostat liiketoimintaasi Kotoprolla. Kiitos myös antamastasi palautteesta ja kehitysvinkeistä. Niiden pohjalta pystymme kehittämään toimintaamme entisestään. Haluamme kiittää myös kaikkia yhteistyökumppaneitamme. Erityismaininta Business Finlandille, sillä yhteistyömme avulla nostamme rakentamisen laatua ja olemme edistäneet kansainvälistymistoimiamme Ruotsissa ja Saksassa.

Odotamme innolla, mitä seuraavat kymmenen vuotta tuovat tullessaan!

Niille, joille dokumentoinnilla on merkitystä

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Samankaltaisia uutisia

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.