Viemärityöt ankarissa pohjoisen olosuhteissa – tässä työssä työkalujen on syytä olla kunnossa!

Kilpimaa on kansainvälinen toimija. Toimenkuvaan kuuluu pelastaa putkistoja Pohjois-Ruotsin Kiirunasta Helsinkiin. Välimatka näiden kaupunkien välillä on noin 1100 kilometriä. Se on matka joka vastaa karkeasti linnuntietä mitattuna matkaa Helsingistä Nuorgamiin, Suomen päälaelle tai matkaa Helsingistä Berliiniin.

Työ on pääasiassa kokonaisten viemärijärjestelmien puhdistamista. Työ on vaativaa ja tapahtuu usein ankarissa arktisissa olosuhteissa, pohjoisessa kun pakkanen saattaa painua alle kolmenkymmenen. Työstettävät kohteet ovat vaihtelevia, pääosin teollisuuslaitoksia, taloyhtiöitä, sekä kuntien- ja palvelurakentamisen kiinteistöjä. 

Kilpimaalla työkalupakkiin on jo useamman vuoden kuulunut Kotopro raportointiohjelma. Kotopro on muotoutunut kiinteäksi osaksi arkea ja ohjelmaa käyttävien asiantuntijoiden määrä onkin kasvanut vuosien varrella kahdesta kahdeksaan. 

Soitinkin Jyrki Halvarille kyselläkseni kokemuksia kentältä. Jyrki vastaa laajemmin kuntotutkimuksista Kilpimaalla, ja on käyttänyt ohjelmaa aktiivisesti raportointiin. Täräytin Jyrkille suoran kysymyksen, eli miltä se Kotopron käyttö on tuntunut?

“Kotopro on ollut meille ihan lottovoitto, jos ei seitsemän oikein niin ainakin kuus plus lisänumero”. Totesi Jyrki.

Aika voimakas kannanotto, innostun jo varovaisesti ja pyydän Jyrkiä kertomaan hieman tarkemmin arjesta Kotopron kanssa.
Kilpimaalla tehdään siis paljon käyntiraportteja, kuntotutkimuksia sekä raportteja tehdystä huoltotyöstä asiakkaalle.Näitä kuntotutkimuksia ovat mm. sadevesi-, salaoja- ja viemäritutkimukset. Niihin liittyen otetaan paljon kuvia sekä kännykällä että putkistokameralla. Raportoinnin työkaluna Kotopro on ollut nyt parin vuoden ajan. 

Nyt nämä kaikki voidaan tehdä jo kentällä valmiiseen pohjaan. Niin kutsuttu sihteerin työ jää siis kokonaan pois ja aikaa säästyy. Kuvat ja teksti asettuvat nätisti määrämuotoiseen raporttipohjaan. Nämä pohjat ovat Jyrkin suunnittelemia eli siis yrityksen oman tarpeen ja tarkoitusten mukaisia. Pohjia myös päivitetään sitä mukaa kun tarjolle tulee uusia tuotteita asiakkaille.

Tutustu tarkemmin ratkaisuihimme LVI-alalla
Maailman nopeimmat LVI-raportit kohteesta -webinaaritallenne –>
LVI-urakan dokumentointi ja johtaminen etänä -webinaaritallenne –>

Kokeile Kotopron käyttöä 14 päivää ilmaiseksi

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Samankaltaisia uutisia

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
  • Hidden
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.