Oma Terveystili, osa 2
10.2.2020

Kokenut ohjelmistokehittäjä Vantaalle

Haluatko olla mukana tulevaisuuden kasvutarinassa? Kotopro kasvaa vauhdilla ja haemme joukkoomme uusia vastuunkantajia. Etsimme nyt kokenutta backend-ohjelmistokehittäjää auttamaan meitä tekemään Kotoprosta entistä parempaa.

Tarjoamme osaavalle tekijälle hyvää palkkaa, joustavat työajat sekä etätyömahdollisuuden. Annamme sinulle sopivasti vapautta ja vastuuta, ja saat itsenäisyyttä toteuttaa asiat parhaaksi näkemälläsi tavalla. Osana pientä tiimiämme pääset myös osallistumaan tuotteen suunnitteluun ja teknologiavalintoihin.

Kotopro on yhteisöllinen pilvipalvelu, jolla 50 000 käyttäjää on tehnyt jo miljoona dokumenttia. Rakennamme ohjelmistotuotetta, joka tehostaa työprosesseja ja tekee niistä läpinäkyviä. Tuotteemme kehityksen keskeisiä painopisteitä ovat tietoturva, toimivuus, suorituskyky ja helppokäyttöisyys. Sovelluksen käyttäjämäärien kasvu ja kansainvälistyminen tuovat erityisiä haasteita toimintavarmuudelle ja saatavuudelle.

Kasvavana yrityksenä kykenemme tarjoamaan jatkuvasti kiinnostavia työtehtäviä ja voit itsekin vaikuttaa tulevaisuudessa toimenkuvaasi. Meille on tärkeää, että olet kiinnostunut mahdollisuudesta kasvaa yrityksen mukana laajempaan vastuuseen ja innostut työmme merkityksestä parantaa asiakkaidemme työn laatua ja prosessien tehokkuutta.

Pääset itse vaikuttamaan työtehtäviisi sen mukaan mikä sinulle sopii parhaiten ja mitä itse priorisoit.

Työtehtäviin sisältyy

 • Uusien ominaisuuksien ja rajapintojen määrittely ja kehittäminen
 • Vikojen korjaaminen, koodin ylläpito ja optimointi
 • Koodin laadusta huolehtiminen
 • Osallistuminen tuotantoprosessien ja -menetelmien kehittämiseen

Etsimällämme osaajalla on

 • Hyvä ohjelmointiosaaminen vähintään yhdellä kielellä. Käytämme PHP 7:ää ja ES6+-JavaScriptiä
 • Kokemusta web-sovellusten kehityksestä
 • Kokemusta relaatiotietokannoista
 • Kokemusta REST-rajapinnoista
 • Omatoimista otetta koodin laadun ylläpitämiseksi
 • Halua kehittyä ja tehdä asioita aina paremmin
 • Itseohjautuvaa ja vastuullista työotetta

Arvostamme

 • Frontend-osaamista, esim. React
 • AWS-pilviympäristön tuntemista
 • Kokemusta korkean saatavuuden palveluiden kehityksestä ja skaalaamisesta
 • SaaS-liiketoimintamallin ja siihen liittyvien käytäntöjen tuntemista

Kotopro on kaikilla laitteilla toimiva selainsovellus. Sovelluksen backend on toteutettu PHP 7:llä ja frontend ES6+-JavaScriptillä ja Reactilla.

Tiimimme tekee töitä Vantaan toimistolla sekä tarvittaessa etänä.

Urkenisiko tästä sinulle uusi ura? Lähetä vapaamuotoinen vastauksesi sähköpostilla 14.6.2020 mennessä. Kerro koulutuksestasi, kokemuksestasi, käyttämistäsi teknologioista ja vastuualueistasi eri projekteissa. Kerro kuinka voisit auttaa meitä!

Lähetä vastauksesi ja kysy tarvittaessa lisätietoja:

teknologiajohtaja Mikael Kukko, ensisijaisesti yhteydenotot toivotaan sähköpostilla mikael.kukko@kotopro.fi

050 5212426