Terveystalo keskittää kuntien lääkäripalvelutuen tiedot Kotopro-järjestelmään
16.12.2019
Haetaan liiketoimintajohtajaa
6.2.2020

Olen Elias Setälä kolmannen vuoden merkonomiopiskelija ja työskentelen Kotoprolla työharjoittelussa. Lähden kirjoittamaan nykypäivän helppoudesta, jota kaikki eivät vielä näe hyötynä.

Kommunikointi koulun kanssa

Aikaisemmissa työharjoittelupaikassa sain nipun papereita mukaan, jossa oli päiväkirja ja ohjeita harjoitteluun. Harjoittelussa kuuluu täyttää päiväkirjaa päivittäin, mutta kenellä pysyy paperit enään tallessa? Kotoprohon tultaessa ohjaajani Keijo sanoi minulle ja opettajalle, että unohdetaan noi paperit ja täytetään kaikki tarvittava Kotoprohon, jota opettajankin on helppo käydä useasti katsomassa ja sitä kautta opiskelijan kanssa kommunikointi on helppoa koko harjoittelun ajan. Kotopron kautta opettaja pystyy pitämään myös oppilasta ajan tasalla suoritettavien näyttöjen edellyttäviin työkuviin. Kotoprohon täytetty päiväkirja on nykypäivää!

Koulun resurssien säästämistä

Oppilaitoksen resurssit voitaisiin käyttää paremmin, kun opettajan kierrättämiseen oppilaiden työharoittelupaikoissa. Opettaja voisi hoitaa opiskelijoiden ohjaamisen Kotopron kautta, eikä opettajan tarvitsisi käyttää aikaa siihen, että ajaa ympäriinsä kiertäessä opiskelijoiden työpaikkoja. Kotoprohon täytettävä päiväkirja on myös opiskelijan näkökulmasta mielekkäämpi, koska puhelimella pystyy heti työpäivän jälkeen kuittaamaan merkinnät, eivätkä paperilaput ole hukassa.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Veijo Kykkänen, 050 495 1052, veijo.kykkanen@ael.fi

 

Elias, Merkonomiopiskelija