Olen Elias Setälä kolmannen vuoden merkonomiopiskelija ja työskentelen Kotoprolla työharjoittelussa. Lähden kirjoittamaan nykypäivän helppoudesta, jota kaikki eivät vielä näe hyötynä.

Kommunikointi koulun kanssa

Aikaisemmissa työharjoittelupaikassa sain nipun papereita mukaan, jossa oli päiväkirja ja ohjeita harjoitteluun. Harjoittelussa kuuluu täyttää päiväkirjaa päivittäin, mutta kenellä pysyy paperit enään tallessa? Kotoprohon tultaessa ohjaajani Keijo sanoi minulle ja opettajalle, että unohdetaan noi paperit ja täytetään kaikki tarvittava Kotoprohon, jota opettajankin on helppo käydä useasti katsomassa ja sitä kautta opiskelijan kanssa kommunikointi on helppoa koko harjoittelun ajan. Kotopron kautta opettaja pystyy pitämään myös oppilasta ajan tasalla suoritettavien näyttöjen edellyttäviin työkuviin. Kotoprohon täytetty päiväkirja on nykypäivää!

Koulun resurssien säästämistä

Oppilaitoksen resurssit voitaisiin käyttää paremmin, kun opettajan kierrättämiseen oppilaiden työharoittelupaikoissa. Opettaja voisi hoitaa opiskelijoiden ohjaamisen Kotopron kautta, eikä opettajan tarvitsisi käyttää aikaa siihen, että ajaa ympäriinsä kiertäessä opiskelijoiden työpaikkoja. Kotoprohon täytettävä päiväkirja on myös opiskelijan näkökulmasta mielekkäämpi, koska puhelimella pystyy heti työpäivän jälkeen kuittaamaan merkinnät, eivätkä paperilaput ole hukassa.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Veijo Kykkänen, 050 495 1052, veijo.kykkanen@ael.fi

 

Elias, Merkonomiopiskelija

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Samankaltaisia uutisia

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.