Kotopro ja bestLab yhteistyöhön

Edelläkävijänä toimiva bestLab tarjoaa rakennusalan helpoimman raportoinnin asbestin ja muiden haitta-aineanalyysien osalta

 

BestLab on rakennusalan analyyseihin erikoistunut laboratorio, jonka erikoisalaa ovat asbestianalyysit, haitta-aineanalyysit ja mikrobitutkimus. BestLabin kautta on mahdollista löytää myös osaamista asbestikartoitusta varten. Luotettavuutta ja laatua arvostava yritys on yksi harvoista FINAS:n akkreditoiduista laboratorioista, jolla asbesti- ja mikrobianalyysimenetelmien lisäksi on myös PAH- ja PCB-analyysimenetelmät akkreditoitu.

 

Haluatko ennaltaehkäistä sisäilmaongelmia?

 

Terveyshaittojen ennaltaehkäisy on tärkeää rakennusalalla. Laadukas analyysitapa on edellytys luotettaville tuloksille. Yksikin väärä negatiivinen tulos on liikaa, koska se johtaa siihen, että purkutyö tehdään ilman suojauksia ja ihmisten terveys voi vaarantua. Kotopro ja bestLab pyrkivät yhteistyössä takaamaan parhaan ja helpoimman raportointitavan asbestin sekä muiden haitta-aineanalyysien osalta. Ammattimaisen raportin toimittaminen tilaajalle on yhteistyömme ansiosta maailman kärkiluokkaa.

 

Kotopro lyhyesti

 

Kotopro Oy on v. 2010 perustettu suomalainen ohjelmistotalo. Yhtiö tarjoaa toimialariippumattomia mobiilin dokumentoinnin järjestelmiä, jotka toimivat tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Tavoitteena on kehittää työkaluja, jotka helpottavat ammattilaisten työtä, ovat helppokäyttöisiä ja säästävät sekä asiakkaan että ammattilaisen aikaa. Kotoprolla on noin 40 000 käyttäjää yli 700 asiakasyrityksessä. Kotopro on kirjattu Valviran sähköisten palvelujen rekisteriin ja käsittelee henkilötietoja voimassaolevien tietosuoja-asetusten mukaisesti.

 

Kotopro

Lauri Setälä, Palvelupäällikkö

+358 40 016 8989

lauri.setala@kotopro.fi

 

bestLab

Hannes Rahja, Toimitusjohtaja

+358 44 262 0538

hannes.rahja@bestlab.fi

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Samankaltaisia uutisia

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
  • Hidden
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.