Kokonaisuuden hoitaminen teknologian avulla

Pelataanko palapeliä vai hoidetaanko ihmistä?

 

Oletko kuullut usein Suomen hyvästä terveydenhuollosta? Entä kuuletko sittenkin enemmän valitusta resurssipulasta? Ollaanko sosiaali- ja terveysalalla tuomassa valinnanvapautta vai vähentämässä sitä? Kaikilla on aina oma näkökulmansa ja riippuu mistä suunnasta asioita tarkastellaan. Se, mistä harvoin enään kiistellään on kuitenkin hoidon kokonaisuuden hahmottaminen.

 

Ihmistä ei voi hoitaa paloina, vaan on nähtävä kokonaisuus

 

Resurssit voivat tulla rajoittavaksi tekijäksi, sillä kokonaisuus vaatii usein moniammatillisen ryhmän yhteistyötä. Informaatio kuitenkin usein pätkii ja asiat jäävät helposti hoitamatta. Omaisten voi joskus olla haasteellista pysyä perässä.

 

Kuntoutus on usein haasteellinen tilanne niin kuntoutujalle kuin omaisille

 

Ammattitaitoiset kuntouttajat osaavat kohdata kuntoutujat ja heidän omaisensa. Motivointi on tärkeää, jotta tuloksellinen kuntoutuminen on mahdollista. Se, mikä kuntoutujaa motivoi voi kuitenkin riippua monesta tekijästä.

 

Teknologia avuksi?

 

Kipumittarit ja kunotutusharjoitteiden seuraaminen voi olla vastaus kuntouttajan ja kuntoutujan yhteydenpidon parantumiseen. Sen avulla voidaan pitää myös jokainen kuntoutuksessa mukana oleva jäsen ajan tasalla. Ei pelata palapeliä, vaan hoidetaan tehokkaasti ihmisiä kuntoon. Lue lisää Kotopron sosiaali- ja terveysalan palveluista.

Katso etusi Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsen & Kuntoutuskouluttajat oy:n asiakas!

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Samankaltaisia uutisia

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.