Kattourakoitsija – Oletko joskus tarvinnut apua?

Luulen, että meistä on kaikki tarvinnut joskus apua. Miltä sinusta on tuntunut, kun apu on tullut paikalle? Luulen, että olet ollut helpottunut ja huojentunut.

 

Kattourakoitsijana autat monia katon kunnon varmistamisessa

 

On paljon ammatteja ja toimialoja, jotka palvelevat meitä, eli tarjoavat apua. Apua pyydetään paikalle, kun on ongelma. Kattoremonttien osalta apua ei usein osata pyytää ajoissa ja tilanne ehtii mennä melko pahalle mallille.

Kattoremonttia pohtivat ovat tehneet pikaisia paikkauksia tai katon kuntoa ei ole edes ajateltu. Kattourakoitsijana kuitenkin tiedät, että Suomen vaihteleva ilmasto kuluttaa talon tärkeää suojaa, eli kattoa.

 

Oletko tullut paikalle, kun katto jo vuotaa?

 

Katossa on jokin ongelma. Oletko katon korjaajana tullut ajatelleeksi, miten tärkeää työtä teet ja mitä tapahtuu, jos katonkorjaaja ei olisi eikä apua olisi saatavilla silloin, kun tuuli ja vesi pääsee sisälle ja pahimmassa tapauksessa homehduttaa koko talon. Kosteus- ja lahovauriot ovat varmasti kattourakoitsijoille tuttuja.

 

Miten voit vakuuttaa kattoremontin tarpeen?

 

Se ei olekaan aina helppoa. Me Kotoprossa tarjoamme apua alasi haasteisiin. Helpotamme arkeasi dokumentoinnin saralla. Puhut tekstin, kuvaat työn jäljen ja jaat dokumentit vaivattomasti. Asiakas ei aina ole perehtynyt kattoalan asiantuntija, mutta Kotoprolla otettuja kuvia on helpompi ymmärtää.  Apu Kotoprosta on saatavilla, kun katontekijä miettii, miten saan yritykseni läpinäkyvämmäksi ja sitä kautta menestymään.

 

 

Maisa Suomala

Myyntipäällikkö, kiinteistöliiketoiminta

+358 40 028 1824

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Samankaltaisia uutisia

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.