Asumisen tulevaisuuden vallankaappaus 24.10.2019
30.9.2019
Kuntoutusteknologialla tehokkaammin tuloksia
18.10.2019

Luulen, että meistä on kaikki tarvinnut joskus apua. Miltä sinusta on tuntunut, kun apu on tullut paikalle? Luulen, että olet ollut helpottunut ja huojentunut.

 

Kattourakoitsijana autat monia katon kunnon varmistamisessa

 

On paljon ammatteja ja toimialoja, jotka palvelevat meitä, eli tarjoavat apua. Apua pyydetään paikalle, kun on ongelma. Kattoremonttien osalta apua ei usein osata pyytää ajoissa ja tilanne ehtii mennä melko pahalle mallille.

Kattoremonttia pohtivat ovat tehneet pikaisia paikkauksia tai katon kuntoa ei ole edes ajateltu. Kattourakoitsijana kuitenkin tiedät, että Suomen vaihteleva ilmasto kuluttaa talon tärkeää suojaa, eli kattoa.

 

Oletko tullut paikalle, kun katto jo vuotaa?

 

Katossa on jokin ongelma. Oletko katon korjaajana tullut ajatelleeksi, miten tärkeää työtä teet ja mitä tapahtuu, jos katonkorjaaja ei olisi eikä apua olisi saatavilla silloin, kun tuuli ja vesi pääsee sisälle ja pahimmassa tapauksessa homehduttaa koko talon. Kosteus- ja lahovauriot ovat varmasti kattourakoitsijoille tuttuja.

 

Miten voit vakuuttaa kattoremontin tarpeen?

 

Se ei olekaan aina helppoa. Me Kotoprossa tarjoamme apua alasi haasteisiin. Helpotamme arkeasi dokumentoinnin saralla. Puhut tekstin, kuvaat työn jäljen ja jaat dokumentit vaivattomasti. Asiakas ei aina ole perehtynyt kattoalan asiantuntija, mutta Kotoprolla otettuja kuvia on helpompi ymmärtää.  Apu Kotoprosta on saatavilla, kun katontekijä miettii, miten saan yritykseni läpinäkyvämmäksi ja sitä kautta menestymään.

 

 

Maisa Suomala

Myyntipäällikkö, kiinteistöliiketoiminta

+358 40 028 1824