Isännöitsijä – Miksi digiloikka kannattaa?
17.9.2019
Asumisen tulevaisuuden vallankaappaus 24.10.2019
30.9.2019

Haetaan Ruotsin myyntipäällikköä

Oletko valmis ottamaan paikkasi kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä? Löytyykö sinulta luonnetta ratkoa uusia haasteita ja intoa saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Ruotsin myyntipäällikkö.

 

Etsimme sinua

Me Kotoprolla etsimme Ruotsin markkinoille pelinavaajaa. Tarjolla on kokoaikainen ja vakituinen positio. Aloitus tapahtuu mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikan sijainti on Vantaalla (Jaakonkatu 2) ja pitää sisällään Ruotsiin matkustelua muutaman kerran kuukaudessa. Saat myös mahdollisuuden tehdä etätöitä tarpeiden ja halujen mukaan.

Myyntipäällikön tehtävässä vastaat Ruotsin markkinoiden myynnistä sekä kehityksestä. Toivomme sinun motivoituvan aktiivisesta myynnistä ja tuloksellisesta työstä. Jos et tyydy keskinkertaiseen, vaan haluat tehdä kaikkesi, niin olet etsimämme henkilö. Saat vastuullisen näköalapaikan kansainvälisille markkinoille ja saat kehittää toimintaa itsenäisesti. Siksi itseohjautuva tekeminen on tärkeää.

Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvaselvitys.

 

Pääasialliset tehtävät

 • Myynti Ruotsin markkinoille (kiinteistökonsulteille ja rakennusalalle)
 • Olet yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin Suomessa ja Ruotsissa
 • Hoidat kansainvälistymisen kehittymistä sekä kasvua

Toivomme sinulta

 • Tärkeimpänä proaktiivista ja innokasta otetta työhön
 • Kokemusta kansainvälisistä tehtävistä
 • Erinomaista ruotsin ja englannin kielen taitoa
 • Edistyksellisetä näkemyksellisyyttä
 • Rakennus- tai kiinteistöalan osaaminen

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden itseohjautuvaan työhön, jossa ei ole kellokortteja
 • Kannustava työyhteisö
 • Kilpailukykyinen peruspalkka + tulosperusteinen lisä
 • Paikan kasvavasta yrityksestä

 

Hae tehtävään heti, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä! Hakemukset ja CV:t osoitteeseen johanna.makela@kotopro.fi. Viimeinen hakupäivä on 27.10. Ole kuitenkin nopea! Lisätietoja saat Kotopron Petteri Sveinsiltä (petteri.sveins@kotopro.fi, puh. +358 50 913 4773)

 

Kotopro lyhyesti

Kotopro Oy on v. 2010 perustettu suomalainen ohjelmistotalo. Yhtiö tarjoaa toimialariippumattomia mobiilin dokumentoinnin järjestelmiä, jotka toimivat tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Tavoitteena on kehittää työkaluja, jotka helpottavat ammattilaisten työtä, ovat helppokäyttöisiä ja säästävät sekä asiakkaan että ammattilaisen aikaa. Kotoprolla on noin 40 000 käyttäjää yli 700 asiakasyrityksessä.