Kuntoutusyrittäjät ry ja Kotopro yhteistyössä

Kotopro haluaa helpottaa alan asiakastyön arkea yhteistyössä Kuntoutusyrittäjät ry:n kanssa. Sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialoilla asiakkaan näkökulmasta erityistä on se, että Kotopron avulla voit työstää ohjeet valmiiksi asiakkaan kanssa. Valmiit ohjeet ja dokumentit voit myös jakaa vaivattomasti koko yrityksen henkilöstölle. Dokumentteihin voidaan liittää suoraan kuvia ja videoita, puhe tallentuu tekstiksi asiakirjaan.

 

Kotopron käyttäjäkokemus – Merja Soanjärvi, OMT-fysioterapeutti

 

“Käytän Kotoprota yksilöllisten harjoitusohjelmien tekemiseen asiakkailleni. Harjoitusohjelma valmistuu samanaikaisesti, kun ohjaan liikkeet. Sanelen ohjeet suoraan tekstiksi ja ohjeet ovat heti asiakkaan käytössä. Kotopro nopeuttaa ja helpottaa merkittävästi harjoitusohjelmien tekoa. Lisäksi harjoitusohjelma on tietosuojatusti näkyvissä asiakkaalla.”

Katso video.

 

Digitaalinen murros haastaa yrittäjiä

 

Digiaika on muuttanut palveluiden luonnetta myös sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialalla. Lue lisää Kotopron hyödyistä sosiaali- ja terveysalalle! Kotopro tarjoaa sektorille ratkaisun, joka aidosti helpottaa arkea ja tarjoaa lisäarvoa myös asiakkaalle. Siksi Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsenetuna saat Kotopron käyttöön 200€ + alv. ja kuukausimaksu on 25€. Etusi on ainakin – 40%! Etu kuuluu myös Kuntoutuskouluttajien koulutuksiin osallistuville yrityksille ja henkilöasiakkaille. Hinnoittelu koskee uusia tilauksia ja edellyttää tilausviitettä ”Kuntoutuskouluttaja 2019”.

 

Kuntoutusyrittäjät ry & Kotopro

 

Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n tavoitteena on tarjota alan yrittäjille turvaverkko, mutta toisaalta on tärkeää luoda voimakkaampi ääni päättäjien ja palveluiden käyttäjien tietoisuuden lisäämiseksi. Yhdessä toimiminen on keskeistä Kuntoutusyrittäjät ry:n toiminnalle. Kattava ja jäsenten arvostama yhdistys pyrkii parantamaan toimintaansa jatkuvasti, jotta tavoitteet toteutetaan myös tulevaisuudessa.

Kotopro Oy on v. 2010 perustettu suomalainen ohjelmistotalo. Yhtiö tarjoaa toimialariippumattomia mobiilin dokumentoinnin järjestelmiä, jotka toimivat tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Tavoitteena on kehittää työkaluja, jotka helpottavat ammattilaisten työtä, ovat helppokäyttöisiä ja säästävät sekä asiakkaan että ammattilaisen aikaa. Kotoprolla on noin 40 000 käyttäjää yli 700 asiakasyrityksessä. Kotopro on kirjattu Valviran sähköisten palvelujen rekisteriin ja käsittelee henkilötietoja voimassaolevien tietosuoja-asetusten mukaisesti.

 

Petteri Sveins

Varatoimitusjohtaja, Kotopro

+358 50 913 4773

 

Sonja Hällfors

Viestintäpäällikkö, Suomen Kuntoutusyrittäjät ry

050 478 0886

Kokeile Kotopron käyttöä 14 päivää ilmaiseksi

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Samankaltaisia uutisia

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
  • Hidden
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.