Digiajan työterveyspalvelu on täällä – Medics24 ja Kotopro yhteistyöhön!
9.7.2019
Digitalisaatio haastaa eri toimialoja
16.7.2019

 Säästä aikaa – Älä vie dokumentointia kotiin!

Pari taulukkoa Excelia ennen saunaa? Hoida dokumentointi mieluummin jo työmaalla kännykälläsi.

 

Hoidatko työssäsi työmaan dokumentoinnit hajanaisille paperilappusille, muistivihon kulmiin tai kännykän muistiinpanosovelluksiin? Käytätkö turhan paljon aikaa konttorilla tai kotona työpäivän jälkeen näiden muistiinpanojen selvittelyyn, läpikäyntiin, koostamiseen ja tietokoneella puhtaaksi kirjoittamiseen?

Todella usein tilanne on tämä, muistiinpanoja ja dokumentointia tehdään työmaalla pitkin päivää, usein useammalla eri tavalla, sitä mukaan kun vastaan tulee dokumentoitavaa. Talvella kynä voi olla jäässä. Ulkona taivaalta voi tulla lunta tai vettä. Paperit rypistyvät ja kastuvat taskussa pieniksi palloiksi tai unohtuvat pakettiauton hansikaslokeroon. Hätäisesti piirretty seiska muuttuu ykköseksi. Syöttäessä isoa määrää tietoa kerralla koneelle kohteet menevät sekaisin. Miltä työmaalta tämäkin mittauspöytäkirja nyt oli?

 

Näiden ongelmien kanssa me voimme auttaa sinua. Jos haluat säästää aikaa ja vaivaa näiden arjen ikävien pienten vastusten kanssa, kokeile Kotoprota!

 

Meidän sovelluksilla saat hoidettua kirjaamisen suoraan kännykälläsi. Saat siis tehtyä muutokset suoraan dokumenttiin muistiinpanosovelluksen sijasta. Voit myös käyttää kännykän puheohjausta, jolloin sinun ei tarvitse näpytellä sanoja ja säästät muutenkin aikaa. Myös kuvien ottaminen dokumentteihin on todella helppoa. Saat valokuvat upotettua suoraan dokumenttiin ilman siirtelyä kansiosta tai sovelluksesta toiseen.

 

 

Helpon dokumentoinnin lisäksi saat Kotoprosta suoraan valmiit PDF. -tiedostot jaettavaksi. (Käy lataamassa esimerkki pdf -raportti täältä! Enää sinun ei tarvitse käyttää aikaa ylimääräiseen sihteerintyöhön, vaan sinulla on dokumentoinnin jälkeen suoraan lähetyskelpoinen asiakirja kännykällä ja tietokoneellasi.

Dokumentin saat jaettua sitten helposti eteenpäin valvontaan, asiakkaalle, kollegalle…

Tutustu SuLVI:n etuun täältä!

 

Joel Taskila

Myyntipäällikkö, LVI-ala

joel.taskila@kotopro.fi

+358 44 356 9435