Digiajan työterveyspalvelu on täällä – Medics24 ja Kotopro yhteistyöhön!

Lääkäripalvelu Medics24 valitsi Kotopron työterveyden- mobiilityökalun työterveyspalvelujen tuottamiseen.

Toimitusjohtaja Tero Nyman Medicsistä toteaa, että: “Käytämme Kotoprota, koska se nopeuttaa yrityksemme prosesseja ja automatisoi johtamista. Säästämme aikaa ja lisäämme tehokkuutta. Asiakasyritysten sopimukset voidaan tehdä, allekirjoittaa ja jakaa sähköisesti. Potilastyössä voimme tehdä terveystarkastukset sekä toteuttaa lääkärikonsultaatiot kuvien ja videoiden kera helposti Kotopron avulla.”

Kotopron varatoimitusjohtaja Petteri Sveins lisää: “ Kotopron avulla työpaikkaselvitykset, työhyvinvoinnin mittaukset ja riskikartoitukset voidaan tehdä suoraan älypuhelimella tai tabletilla kenttäolosuhteissa. Dokumentteihin voidaan liittää suoraan kuvia ja videoita, puhe tallentuu tekstiksi asiakirjaan.”

Työterveyshuollon asiakkaan näkökulmasta erityistä on se, että työpaikkaselvityksen voi työstää valmiiksi palvelun tuottajan kanssa sähköisesti. Valmiin selvityksen voi myös jakaa vaivattomasti koko yrityksen henkilöstölle, eikä työpaikkaselvitys päädy “mappi ööhön”, kuten tavanomaisesti tapahtuu. Kokemuksemme perusteella työpaikkaselvitys voidaan saada valmiiksi puolet nopeammin verrattuna perinteiseen tapaan toteutettuna.

 

Mitä tehdä, kun toimitaan digitalisaation ja globalisaation murroksessa?

 

Digiaika ja globalisaatio ovat muuttaneet palveluiden luonnetta myös työterveyspalveluiden osalta. Yritysten henkilöstö voi työskennellä eri puolella Suomea tai täysin globaalisti ympäri maailmaa. On selvää, että yritysten on muutettava henkilöstölleen tarjoamia palveluita. Osaavan ja ammattitaitoisen työvoiman hankkiminen nykyhetken ja tulevaisuuden työmarkkinoilta on haasteellista. Siksi henkilöstön hyvinvointi muodostuu tärkeäksi yritysten kilpailutekijäksi.

Medics 24 on kehittänyt Terppa! -työterveyspalvelun, joka toimii digiajan suunnannäyttäjänä. Terppa! -palvelussa toimii terveydenhuollon ammattilaisia, joihin voi ottaa yhteyttä verkon yli. Palveluihin kuuluu myös mahdollisuus päästä lääkäriin ja verikokeisiin toimipisteisiin, eli kaikkea ei kuitenkaan tarvitse verkon avulla hoitaa! Medics 24 tarjoaa ilmaisen kuntokartoituksen. Lue Terppa! -palvelusta lisää.

 

Lue lisää Kotopron hyödyistä sosiaali- ja terveysalalle!

 

Kotopro Oy lyhyesti

 

Kotopro Oy on v. 2010 perustettu suomalainen ohjelmistotalo. Yhtiö tarjoaa toimialariippumattomia mobiilin dokumentoinnin järjestelmiä, jotka toimivat tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Tavoitteena on kehittää työkaluja, jotka helpottavat ammattilaisten työtä, ovat helppokäyttöisiä ja säästävät sekä asiakkaan että ammattilaisen aikaa. Kotoprolla on yli 35 000 käyttäjää yli 700 asiakasyrityksessä.

 

Petteri Sveins

Varatoimitusjohtaja, Kotopro

petteri.sveins@kotopro.fi

050 913 4773

__________________

Tero Nyman

Toimitusjohtaja, Medics24

tero.nyman@medics24.fi

050 585 2866

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Samankaltaisia uutisia

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.