Modernin lennätinteknologian vaikutus LVI-urakkaan

“Minä en kyllä tuosta lennätinteknologiasta niin ymmärrä” virkkoi asiakas kun soitin hänelle ja kuvailin Kotoprota muutamalla sanalla. Lause pysäytti miettimään. Alalla neljäkymmentä vuotta toimineen konkarin ajatus LVI-urakasta ja siihen tarvittavista välttämättömistä välineistä sai minut miettimään kuinka meidän palvelu tavallisen LVI-alan firman arjessa näkyy. Seuraavassa pyrinkin kertomaan miksi sinun, LVI-alan toimija, kannattaa käyttää hetki ajastasi tutustuaksesi siihen mitä me Kotoprolla tarjoamme.

Ruuvit, mutterit ja kannakkeet ovat jokaisen LVI-urakoitsijan kaluautosta löytyvää peruskauraa. Syy niiden mukana kantamiseen tiedetään. Perusmallinen putkiremontti onkin ajatuksen tasolla suhteellisen simppeli prosessi. Digitalisaation aikana uusien ohjelmien ja välineiden tulo on kuitenkin muuttanut tätä prosessia monelta osin. Joudut jo pienempääkin yritystä pyörittäessäsi istumaan työssäsi kehitysjohtajan pallilla ja arvioimaan mitkä uudet systeemit ja ohjelmat sinun tai porukkasi työtä helpottaisivat.

Yritystoiminnan kehittymisen ja kasvamisen kannalta uusien muuttujien ottaminen mukaan yhtälöön on kuitenkin väistämätön asia. Yksin yrittäjänä kun voit tehdä korkeintaan kolmen tai neljän ihmisen työt. Tästä syystä kasvun edellytysten luominen investoinneilla rekrytointiin, työvälineisiin ja ohjelmistoihin on välttämätöntä.

 

Miten me Kotoprolla sitten oikein voimme auttaa?

 

Kotopro on ensisijaisesti ratkaisu työmaalla tapahtuvaan dokumentointiin. Ohjelman parhaiksi puoliksi yli kolme vuotta ohjelmaa käyttäneet asiakkaamme mainitsivat kesän korvalla tekemässämme kyselyssä etenkin käytön ja käyttöönoton helppouden sekä mahdollisuuden kerätä tietoa koko organisaation leveydeltä. Saat aliurakoitsijat ja keikkatyöläiset mukaan parilla älypuhelimen tai tietokoneen napin painalluksella sekä jaat tietoa valvontaan ja asiakkaalle ilman käyttöönottokoulutusta.

Asiakkaamme käyttävät palveluamme mm. itselle luovutukseen, reklamaatioiden välttämiseen, työtapojen vakiointiin, perehdytyksiin, pakollisen dokumentaation laatimiseen ja paljon muuhun.

Yleisimpiin asiakkaidemme käyttämiin dokumentteihin kuuluvat mm. TR-mittaukset, VTJ:n, IV-työnjohtajan ja KVV-työnjohtajan tarkastusasiakirjat, työmaapäiväkirjat, perehdytyslomakkeet ja vedeneristyspöytäkirjat. Arvolupauksemme onkin dokumentointiin käytetyn ajan puolittaminen. Muun muassa näistä syistä Suomen LVI-liitto SuLVI otti Kotopron osaksi jäsenpalveluitaan.

 

“Kotopron järjestelmä on osa työn tehostamista ja laadun parantamista. Palvelun on tarkoitus auttaa jäseniä tekemään asioita paremmin ja samalla helpommin. On mukava tarjota jäsenistölle etu, joka tuo toimintaan aidosti jotain lisää. “

Tiina Strand, toiminnanjohtaja SuLVI

Kiinnostuitko? Soita tai jätä yhteydenottopyyntö niin jutellaan lisää asiasta.

 

Joel Taskila

Myyntipäällikkö, LVI

joel.taskila@kotopro.fi

+358 44 356 9435

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Samankaltaisia uutisia

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.