SuLVI pyrkii parantamaan rakentamisen laatua modernin teknologian avulla

Lehdistötiedote 10.5.2019

Suomessa ollaan huolissaan rakentamisen laadusta. Suomen LVI-liitto SuLVI ry haluaa kehittää rakentamisen laatua. Tähän tavoitteen päästäkseen SuLVI ryhtyy tarjoamaan jäsenilleen Kotopron dokumentointijärjestelmää, johon on luotu mittatilaustyönä dokumenttipohjia juuri SuLVI:n jäsenistöä varten.

 

Rakentamisen laatu puhututtaa

SuLVI haluaa edistää rakennuksien turvallisuutta. Liiton tavoitteena on muun muassa kehittää rakennuksien energiatehokkuutta sekä terveellisyyttä. SuLVI toimii tiiviissä yhteistyössä sekä alan kotimaisten että ulkomaalaisten organisaatioiden kanssa, ja laajan verkoston myötä liitolla on todella mahdollisuuksia vaikuttaa alan toimintaan.

 

-Rakentamisen laadussa on tällä hetkellä tekemistä ja parantamisen varaa. Asia on tärkeä ja siihen on ehdottomasti puututtava. Rakennuksien on oltava terveellisiä ja turvallisia, sanoo SuLVI ry:n toiminnanjohtaja Tiina Strand.

 

Työn tehostamista ja laadun parantamista teknologian avulla

 

Jotta rakennuksien laatua voidaan nostaa, täytyy toteutuksien takana olla asiantuntevat ja ammattitaitoiset henkilöt. Rakennuksien kunnossapito vaatii myös säännöllistä ja asianmukaista huoltoa. Myös teknologia on osa tulevaisuuden rakentamista ja laadukasta ja tehokasta työskentelyä rakennustyömailla.

 

Lisätäkseen rakentamisen laatua ja tehtyjen toimenpiteiden jäljitettävyyttä SuLVI laajentaa jäsenpalvelujaan Kotopron dokumentointi- ja tiedonkeruualustalla. Moderni ja täysin selainpohjainen alusta valikoitui SuLVI:n jäseneduksi, sillä järjestelmän muokattavuus takaa juuri SuLVI:n jäsenistölle sopivat ratkaisut.

 

-Kotopron järjestelmä on osa työn tehostamista ja laadun parantamista. Palvelun on tarkoitus auttaa jäseniä tekemään asioita paremmin ja samalla helpommin. On mukava tarjota jäsenistölle etu, joka tuo toimintaan aidosti jotain lisää, kertoo Strand.

-Yhteistyö SuLVI:n kanssa tuntuu luontevalta, sillä tavoitteemme ovat pitkälti samankaltaiset. Myös Kotopro haluaa edistää työskentelytapaa, jossa rakentaminen tapahtuu kerralla kunnolla ja laadukkaasti. Kotopron ansiosta tehtyjä töitä voidaan myös vaivattomasti ja järjestelmällisesti tarkastella vielä kymmenien vuosienkin päästä, ja se helpottaa rakennuksien huoltotöitä, kommentoi Kotopron toimitusjohtaja Samuli Suomala.

 

Lisätietoja

Kotopro Oy, toimitusjohtaja Samuli Suomala, 0400 – 518 501, samuli.suomala@kotopro.fi

 

Kotopro Oy on kotimainen yhteisöllinen tiedonkeruualusta, jolla dokumentointi sujuu ilman ylimääräisiä välivaiheita. Kotopro toimii kaikilla päätelaitteilla ja sitä voidaan hyödyntää kaikilla toimialoilla nostamaan tekemisen laatua ja ketteryyttä. Kotopron järjestelmällä on yli 30 000 käyttäjää.

 

Suomen LVI-liitto SuLVI on LVI-alan yhteistyö- ja koulutusjärjestö, jonka tarkoituksena on huolehtia noin 4 500 jäsenensä ammatillisen osaamisen kehittymisestä ja verkostoitumisesta, ottaa kantaa alan kehittymiseen ja vastata kansallisen pätevyydentoteamiselimen FISE Oy:n sihteerijärjestönä LVI-pätevyyksien toteamisesta. Tuemme myös alan kehitys- ja tutkimustyötä Säätiö LVY:n kautta. Toimimme läheisessä yhteistyössä alan sekä kotimaisten että ulkomaisten organisaatioiden kanssa, tavoitteenamme varmistaa talotekniikan arvostettu huippuosaaminen Suomessa.

 

Tutustu tarkemmin ratkaisuihimme LVI-alalla
Maailman nopeimmat LVI-raportit kohteesta -webinaaritallenne –>
LVI-urakan dokumentointi ja johtaminen etänä -webinaaritallenne –>

Kokeile Kotopron käyttöä 14 päivää ilmaiseksi

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Samankaltaisia uutisia

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
  • Hidden
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.