Mobiili on tosiasia, vuosi 2018 on oman työurani mieleenpainuvin
31.12.2018
Terveysteknologia: Vanhuspalvelun “Vilma” on olemassa
31.1.2019

Säteilyturvalaki muuttui – kosmetologin tekemän ihonhoidon dokumentointi entistä tärkeämpää

Kotopro on pilvipalvelussa toimiva suomalainen asiakaskirjaustyökalu, joka toimii mobiilisti kaikilla älylaitteilla.

Ionisoimattoman säteilyn käyttöön liittyvät Säteilyturvakeskuksen (STUK) määräykset astuivat voimaan 20.12.2018. Määräyksen mukaisesti toiminnanharjoittajan on määriteltävä laitekohtaisesti tekijät, jotka voisivat estää toimenpiteen turvallisen suorittamisen asiakkaalle. Esitietolomake ja kontraindikaatiolista voidaan helposti täyttää ja jakaa Kotoprolla suoraan asiakkaalle, jolloin varmistetaan hoidon soveltuvuus asiakkaalle. Kosmetologi voi kirjata asiakaskäynnin ja hoidossa käytetyt tuotteet ja laitteiden asetukset helposti älypuhelimella tai tabletilla asiakkaan kansioon hoidon päätteeksi.

Puhe muuttuu tekstiksi sanelemalla. Lisäksi Kotoprohon voi tallentaa kotihoito-ohjeet ja ennen- ja jälkeen kuvat tietoturvasuojatusti ja jakaa ne asiakkaalle nähtäväksi.

Kuvalliset, taskussa älypuhelimessa kulkevat kotihoito-ohjeet motivoivat ihon hoitoon myös hoitolahoidon jälkeen ja interaktiivinen keskustelualusta antaa asiakkaalle mahdollisuuden kysyä tarpeen vaatiessa hoitoon liittyviä asioita.

Lue lisää Kotoprosta kauneudenhoitoalalle tai varaa oma esittelyaika ja ilmainen koekäyttö.

Taru Huokuniemi
Kotopro Oy
myyntipäällikkö, kauneudenhoito