LVI-Trio Oy siirtyi aina väärässä paikassa olevista papereista digiaikaan
16.10.2018
Mikä tekee Kotoprosta ainutlaatuisen?
24.10.2018

Kauneushoitolan perustietolomake – ollako vai eikö olla?

Viimekeväinen GDPR-asetus on puhuttanut pitkään. Kauneushoitolayrittäjiä on neuvottu moninaisin sanakääntein asiakkaiden tietojen ja hoitohistorian tallentamisessa ja säilyttämisessä. Kuitenkaan toimivia ratkaisuja ei ole oikein tullut vastaan. On ohjelmia, johon voidaan kirjata asiakaskäyntien historiaa ja asiakkaan terveystietoja, josta ne voidaan tarvittaessa tulostaa asiakkaalle nähtäväksi.

Ennen ja jälkeen -kuvien tallentaminen onkin osoittautunut haastavammaksi. Kuvat eivät saisi jäädä puhelimeen eivätkä kameran muistitikulle, vaan ne tulisi tallentaa suoraan joko varmennettuun pilvipalveluun tai säilyttää kameraa tai muistikorttia varmennetussa tilassa, johon on määritelty pääsyoikeudet ja pidetty kirjaa koska tietoja on muutettu. Kuulostaa hankalalta, eikö?

Asiakkaan tietojen jakaminen suoraan hoitajan ja asiakkaan välillä on ollut lähes utopiaa tietoturva-asetuksen näkökulmasta.

Kotopro on mullistanut kauneushoitolasektorin tuomalla edullisen ja helppokäyttöisen pilvipalvelussa toimivan sovelluksen, jossa on valmiit ja muokattavat lomakkeet hoitolayrittäjän käyttöön. Koroprosta löydät valmiit esitieto-, hoitohistoria ja kotihoito-ohjelomakkeet, jotka voit täyttää tietoturva-asetusta noudattaen. Lomakkeisiin voidaan kirjata asiakkaan terveystiedot, hoidon kuvaukset, kotihoito-ohjeet ja ennen ja jälkeen -kuvat. Lisäksi ne voidaan jakaa asiakkaalle, jolloin hän näkee reaaliaikaisesti, mitä tietoa hänestä on kirjattu.

 

Helppoa, nopeaa ja ammattimaista

Kun hoitomenetelmä ja tuotteet ovat kirjattu ylös ja asiakkaasta on kattavat ennen ja jälkeen -kuvat, on myös mahdolliset reklamaatiotilanteet helppo hoitaa. Tämä antaa yrittäjälle työrauhan ja asiakkaalle turvallisen tunteen palvelun laadusta.
Ohjelman edullisuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta se sopii mainiosti erilaisten ajanvaraus- yms. ohjelmien kanssa rinnakkain käytettäväksi.

Lue lisää Kotoprosta kauneudenhoitoalalle tai varaa oma esittelyaika ja ilmainen koekäyttö.

Taru Huokuniemi
Kotopro Oy
myyntipäällikkö, kauneudenhoito