Fysi Partners Finland Oy ja Kotopro Oy tiiviiseen yhteistyöhön
6.8.2018
Älä kehu rakentamisen laatua, jos dokumentointi laiminlyödään
2.10.2018

Kotopro käyttöön uudenlaisessa oppimismetodissa

Scotu on täysin uusi ja erilainen työvoiman vuokraukseen ja koulutukseen erikoistunut yritys Uudellamaalla, joka yhdistää ammatillisen koulutuksen nuoret tekijät rakennusalan yrityksiin ja työmaille. Keskeisimpänä tavoitteena on tarjota nuoria tekijöitä rakennusalan kaikkiin tehtäviin.

Scotu järjestää luotettavia ja motivoituneita nuoria rakennusalan apulaisia. “Nuoremme saavat arvokasta työkokemusta sekä oppia ja mahdollisesti valmistuvat ammattiin muita nopeammin. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat osaamisen mukaan. Kaikki tekijämme ovat täysin vakuutettuja puolestamme” kertoo Scotun kehitysjohtaja Elia Kinnunen.

Työajanseurannassa ja oppimisen dokumentoinnissa käytämme helppoa Kotopro-sovellusta. Kotopro sovelluksen kautta yritys ja työntekijä voivat kommunikoida keskenään ja seurata työmaan etenemistä. Tätä kautta Scotu kerää myös toiminnan kehittävää palautetta jatkuvasti.

Kiinnostuitko mobiilidokumentoinnista? Lue lisää!

Voit ottaa työvoimatarpeissa Scotuun suoraan yhteyttä

Elia Kinnunen 045 603 6556
elia.kinnunen@scotu.fi

Leevi Unkuri 045 279 4964
leevi.unkuri@scotu.fi

www.scotu.fi