Kotopro alihankintaverkostojen orkestroinnista kohti avointa ekosysteemiä
15.5.2018
Fysi Partners Finland Oy ja Kotopro Oy tiiviiseen yhteistyöhön
6.8.2018

Rekry: Backend-arkkitehti

Meistä

Kotopro on Suomen johtava dokumentoinnin ja tiedonhallinnan pilvipalvelu. Kotopro auttaa kymmeniä tuhansia ammattilaisia dokumentoimaan työtään ja tuloksiaan suoraan kentältä. Asiakkaidemme joukossa on parhaita suomalaisia yrityksiä, joiden onnistumisen taustalla on Kotopro. Meille on tärkeää että sovelluksemme tunnetaan helppokäyttöisenä, toimintavarmana ja tietoturvallisena.

 

Backend-arkkitehti

Liiketoimintamme kasvaa vauhdilla ja kaipaamme joukkoomme Vantaalle Backend-arkkitehtia ratkaisemaan haasteita palvelinsovelluksen ja rajapintojen kehityksen, sekä tietokantojen, palvelinympäristöjen, ja DevOpsin parissa. Tuot kokemuksesi kautta näkemystä skaalautuvan, toimintavarman, tietoturvallisen ja ylläpidettävän backendin kehittämisestä, ja otat päävastuun näistä tavoitteista. Tulet myös olemaan osana pientä tiimiämme tuotteen suunnittelussa ja määrittämässä ohjelmiston teknologisia suuntaviivoja.

Sinulla on kokemusta modernista PHP:stä ja sovelluskehyksistä, SQL- ja NoSQL-tietokannoista, REST/JSON-rajapintojen kehityksestä, sovellus- ja järjestelmätietoturvasta, testausautomaatiosta, CI/CD-menetelmistä sekä palvelininfran hallinnasta AWS-ympäristössä. Eduksi katsotaan myös kaikki muu vastaava osaaminen. Ymmärrät järjestelmän kokonaisuutena ja pystyt tekemään perusteltuja teknologioihin liittyviä ratkaisuja ja päätöksiä tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on halua kehittyä ja pyrit aina tekemään parhaasi.

 

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme tilaisuuden kehittää kasvavaa ja kansainvälistyvää ohjelmistotuotetta, kilpailukykyisen palkan, joustavan etätyömahdollisuuden, mukavan työporukan, itsenäisyyden ja vapauden toteuttaa itseäsi, sekä mahdollisuuden keskittyä tekemään parasta mahdollista työtä ilman turhaa byrokratiaa.

Mahdollisia lisätietoja voit kysyä mikael.kukko@kotopro.com

Hakemuksesi ja CV:si voit toimittaa sähköpostitse 30.6. mennessä mikael.kukko@kotopro.com