21.6.2016 Kotopron käyttö uuteen ennätykseen – 100 000 sähköistä dokumenttia
21.6.2016
15.10.2016 Huono laatu on johtamisongelma
15.10.2016

27.9.2016 Bassotalo moninkertaistaa Kotopron käytön

Valtaisassa kasvussa oleva Basso Building Systems Oy moninkertaistaa Kotopron käytön. ”Meillä on hyvät kokemukset mobiilidokumentoinnista ja näemme siinä mahdollisuuden edelleen tehostaa ja systematisoida toimintaa. Läpinäkyvä ja ajantasinen dokumentointi on myös kilpailuetu, jota asiakkaamme arvostavat” sanoo yhtiön toimitusjohtaja Markus Wirtanen.

Bassotalojen tuotantojohtaja Olli Koivunen kertoo ”Olemme käyttäneet Kotopron työmaadokumentointiratkaisua pari vuotta ja  nyt rakennamme Kotoprolla kaiken sisäisen ja ulkoisen viestinnän ja tiedon keräämispaikan. Oman väen sitoutumisen lisäksi edellytämme koko alihankintaketjulta läpinäkyvää ja ajantasaista dokumentointia.”

Basso-Kivitalo on uusien innovatiivisten asumisratkaisuiden edelläkävijä. Bassotalot rakentaa yksilöllisiä omakotitaloja että pienkerrostaloja. Basso-Kivitalo on yksi suomen suurimmista kivitalovalmistajista ja edelleen voimakkaassa kasvussa. Budjetoitu Liikevaihto vuodelle 2016 on n. 30 milj. €.