18.4.2016 Matti Ahonen Kotopro Oy:n toimitusjohtajaksi

FM Matti Ahonen aloittaa tänään mobiilidokumentointisovellusta pilvipalveluna tuottavan Kotopro Oy:n toimitusjohtajana ja osakkaana.

”5 vuoden uutteran kehitys- ja markkinointityön tuloksena yritys on tullut vaiheeseen, jossa seuraavat kehitysaskeleet on syytä ottaa ammattijohtajan johdolla. Matilla on rautainen osaaminen, tausta ja into lähteä rakentamaan yritystä voimakkaalle kasvu-uralle uuden skaalautuvamman, nopeamman ja kansainvälisen Kotopro -version julkaisun kynnyksellä.” toteaa Kotopron pääomistaja ja tähän asti Kotoprota luotsannut markkinointi- ja kehitystehtäviin siirtyvä ja hallituksen puheenjohtajana jatkava Samuli Suomala.

”On hienoa päästä kehittämään yritystä, joka on omarahoitteisesti pystynyt kehittämään erittäin laadukkaan ammattisovelluksen ja murtautumaan markinoille. Kotopro-ohjelmisto tuottaa asiakkaillemme todellista laatua ja merkitsee melkoista digitalisaatioloikkaa. Näen edessä huimat kannattavan kasvun mahdollisuudet ja uskon että yhdessä innostuneen ja osaavan henkilöstömme kanssa pystymme ne realisoimaan.” sanoo Matti Ahonen.

Matti Ahonen on toiminut pitkän IT uransa aikana ohjelmistoyrittäjänä ja toimitusjohtajana pk-sektorilla sekä tehnyt mittavan uran globaalin suuryrityksen liiketoimintayksikön johtajana.

Kuvassa Matti Ahonen ja Samuli Suomala

Kotopro on johtava mobiilitiedonkeruu- ja dokumentointiratkaisuja kehittävä ohjelmistotalo. Viides toimintavuosi on meneillään, asiakkaita on 300 sekä käyttäjiä 10 000. Toimialoja ovat rakentaminen, kiinteistöt, liikenne ja logistiikka, teollisuus, terveydenhuolto sekä koulutus.

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Samankaltaisia uutisia

Lataa esimerkkiraportti

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster

Lataa opas napista

Täytä yhteystietosi ladataksesi esimerkkiraportin.
    Kotopro käyttää rekisteritietoja markkinointiin (ml. sähköinen suoramarkkinointi) ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lisätietoja rekisteristä ja tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme: tietosuojaseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.