11.4.2016 Suomen Sisäilmakeskus tehostaa toimintaansa mobiililla dokumentoinnilla
11.4.2016
18.4.2016 Matti Ahonen Kotopro Oy:n toimitusjohtajaksi
18.4.2016

14.4.2016 10 000 lämpöpumppuasennusta sähköisen dokumentoinnin piiriin

Panasonic lämpöpumppuja maahantuova Kaukomarkkinat Oy aloittaa dokumentoimaan mobiilisti Kotoprolla lämpöpumppujen asennus- ja reklamaatiotoiminnan.

”Otamme ilmalämpöpumppujen asennustoimintaan edelläkävijän roolin läpinäkyvällä ja ajantasaisella dokumentoinnilla. Kotoprota ei tarvitse asentaa eikä ylläpitää ja sen laiteriippumattomuus helpotti hankintapäätöksessä, sillä meillä on 500 asennusyritystä ja kaikilla erilaiset puhelimet” johtaja Karri Sire´n kertoo Kaukomarkkinoilta ja jatkaa ”Asennuksen mobiilidokumentointi mahdollistaa laajemman takuun ilmalämpöpumpuille ja selkeyttää reklamaatioiden ja takuuasioiden käsittelyä”.